Naša spletna stran uporablja piškotke za potrebe analize obiskanosti. Več o tem si lahko pre​berete v Politiki zasebnosti​.
  Se strinjam / ​Se ne strinjam

V Agitavitu prvi slovenski strokovnjak z nazivom Microsoft P-Seller za Project

Ljubljana 14. september 2016

Tomaž Kuralt je kot prvi slovenski strokovnjak pridobil naziv Microsoft P-Seller (P-TSP) za Microsoft Project. Pri svojem delu v Agitavitu se kot vodja projektov in svetovalec ukvarja predvsem s podporo organizacijam pri celovitem upravljanju življenjskega cikla projektov s projektno programsko opremo.

Program Microsoft P-Seller (ang. Partner Technology Solutions Professional) združuje izbrane strokovnjake iz Microsoftove skupnosti partnerjev. Osebe z nazivom P-Seller imajo neposreden dostop do Microsoftovih izobraževanj in testnih rešitev, prav tako lahko uporabljajo Microsoftov domenski račun, s čimer lahko sodelujejo v pogovorih na internih družbenih omrežjih in imajo neposreden dostop do številnih strokovnjakov. Vse to jim omogoča, da imajo še pomembnejšo in učinkovitejšo vlogo pri podpori uporabnikom Microsoftovih tehnologij.

Tomaž Kuralt je prvi slovenski strokovnjak s certifikatom Microsoft P-Seller za Microsoft Project, njegovo delo na področju Microsoftovih rešitev pa je usmerjeno predvsem v načrtovanje in uvajanje rešitve Microsoft Project ter svetovanje pri izkoriščanju potenciala te rešitve. V podjetju Agitavit opravlja delo vodje projektov in vodje področja upravljanja projektov. Pridobljen ima certifikat Microsoft Certified Professional in sedaj tudi naziv Microsoft P-Seller za Microsoft Project, kar potrjuje njegove kompetence in dolgoletne izkušnje na področju Microsoftovih projektnih tehnologij.

Ostanite v stiku z nami

Izpolnite podatke v obrazcu za prijavo na naše novice in objave*

* Z izpolnitvijo zahtevanih podatkov se strinjam z uporabo osebnih podatkov za zbiranje baze podatkov za namene trženja, pošiljanje ponudb, promocijskega gradiva in vabil na dogodke ter telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje, do mojega pisnega preklica. Seznanjen sem, da se lahko iz sistema dobivanja sporočil kadarkoli izpišem z odjavo na spletni strani. Podjetje Agitavit Solutions se zavezuje, da bo hranilo, obdelovalo in varovalo pridobljene osebne podatke v skladu z ZVOP-1. Podatki ne bodo posredovani tretjim osebam. Podjetje Agitavit Solutions si pridržuje pravico, da v medijih objavi fotografije dogodka.