Naša spletna stran uporablja piškotke za potrebe analize obiskanosti. Več o tem si lahko pre​berete v Politiki zasebnosti​.
  Se strinjam / ​Se ne strinjam

Agitavit na področju oblačnih storitev z novo Microsoftovo kompetenco

25. januar 2017

V sklopu partnerskega sodelovanja s podjetjem Microsoft smo pridobili novo kompetenco, in sicer Silver Small and Midmarket Cloud Solutions. Našim potencialnim strankam zagotavlja, da imamo na področju uvedbe oblačnih rešitev Microsoft Office 365 za majhna in srednje velika podjetja izkušene tehnične strokovnjake ter da smo kompetenten partner za sodelovanje. Za pridobitev kompetence smo morali v sklopu partnerskega sistema nivo podpore in zagotavljanja kakovostnih storitev dokazati z usposobljenimi strokovnjaki in najmanj tremi referenčnimi uvedbami s področja storitev v oblaku za majhna in srednje velika podjetja v zadnjih 12 mesecih.

Z novo kompetenco Silver Small and Midmarket Cloud Solutions še bolj utrjujemo partnerstvo s podjetjem Microsoft, našim strankam pa lahko nudimo širši spekter kakovostnih storitev in rešitev. Znotraj partnerskega sistema imamo že pridobljene kompetence Gold Application Development, Gold Collaboration and Content, Gold Project and Portfolio Management, Silver Data Analytics, Silver Identity and Access, Silver Cloud Platform.

 

 

V sklopu Microsoftovega partnerskega odnosa imamo pridobljenih sedem kompetenc.

 

 

Ostanite v stiku z nami

Izpolnite podatke v obrazcu za prijavo na naše novice in objave*

* Z izpolnitvijo zahtevanih podatkov se strinjam z uporabo osebnih podatkov za zbiranje baze podatkov za namene trženja, pošiljanje ponudb, promocijskega gradiva in vabil na dogodke ter telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje, do mojega pisnega preklica. Seznanjen sem, da se lahko iz sistema dobivanja sporočil kadarkoli izpišem z odjavo na spletni strani. Podjetje Agitavit Solutions se zavezuje, da bo hranilo, obdelovalo in varovalo pridobljene osebne podatke v skladu z ZVOP-1. Podatki ne bodo posredovani tretjim osebam. Podjetje Agitavit Solutions si pridržuje pravico, da v medijih objavi fotografije dogodka.