Naša spletna stran uporablja piškotke za potrebe analize obiskanosti. Več o tem si lahko pre​berete v Politiki zasebnosti​.
  Se strinjam / ​Se ne strinjam


Družbena odgovornost

V Agitavitu se zavedamo pomembnosti umeščanja družbeno odgovornega ravnanja v naš poslovni korak. Svojo družbeno odgovorno držo kažemo s podporo športnim, kulturnim, humanitarnim in okoljevarstvenim projektom. Prizadevamo si za doseganje stvari, ki našim zaposlenim in ljudem v širšem okolju, v katerem delujemo, omogočajo bolj kakovostno in lepše življenje.

 

Naše vrednote

 

V Agitavitu z dosledno zavezanostjo našim vrednotam izpolnjujemo zahteve in pričakovanja kupcev ter skrbimo za zdravo rast in razvoj podjetja, prav tako tudi vseh zaposlenih.

Pri razvoju izdelkov in storitev je naše osrednje vodilo doseganje najvišje stopnje kvalitete. Verjamemo, da jo lahko dosežemo predvsem z usmerjenostjo k našim strankam in doslednim spoštovanjem medsebojnih dogovorov. Kar obljubimo, tudi izpolnimo!

Naša največja konkurenčna prednost so naši zaposleni. V Agitavitu zato še posebej negujemo medsebojne odnose ter vrednote sodelovanja in odkrite komunikacije.

Zavedamo se, kako pomembno je stalno učenje zaposlenih za ohranjanje konkurenčnosti v hitro razvijajočem se področju informacijske tehnologije. Zato prav vsakega posameznika v podjetju spodbujamo k nadgrajevanju znanj in izpopolnjevanju sposobnosti. Vemo, da bomo le s stalnim učenjem dobro pripravljeni na vse prihodnje spremembe tega dinamičnega področja.

DSCF030523.jpg 


03 Agitavit Piknik 2015.jpg

Odgovorno poslovanje

 

Osnova vseh naših dejavnosti je etično in odgovorno poslovanje. Z njim izpolnjujemo našo temeljno odgovornost do zaposlenih, poslovnih partnerjev in širše družbe.

Skrb za razvoj zaposlenih je že od ustanovitve naša osrednja skrb. Zavedamo se namreč, kako pomembno je izpopolnjevanje sodelavcev za ohranjanje konkurenčnosti v hitro razvijajočem se področju informacijske tehnologije. Zato prav vsakemu posamezniku v podjetju nudimo priložnost, da redno izpopolnjuje svoje zmožnosti in sposobnosti.

V obdobju 2013/2014 smo bili izmed 15.000 evropskih podjetij za evropsko poslovno nagrado v kategoriji Zaposlovalec leta izbrani med 10 finalistov. V podjetju namreč dosledno skrbimo, da vsi naši sodelavci delajo v zdravem in varnem delovnem okolju. S skrbjo za zdravje naših sodelavcev in v želji po domačnosti delovnega okolja smo v Agitavitu uvedli sobo za sproščanje, vsako leto pa organiziramo tudi športni piknik.


Skrb za okolje

 

V Agitavitu se zavedamo, da smo dolžni naš svet ohraniti za naše otroke. Vemo, da bomo zgolj z doslednim upoštevanjem načel varovanja okolja prispevali k zdravju, dobremu počutju in kakovostnejšemu življenju.

Vse delovne procese v Agitavitu smo zato prilagodili tako, da v kar največji možni meri preprečujejo onesnaževanje našega naravnega okolja. Že pred leti smo obseg elektronskega poslovanja med zaposlenimi in poslovnimi partnerji občutno razširili. Tudi vse tehnološke rešitve, ki jih ustvarjamo, našim strankam omogočajo, da se usmerijo v bolj zeleno poslovanje.

Prav tako v vseh delovnih prostorih Agitavita ločeno zbiramo odpadke. Odsluženo tehnološko opremo odlagamo v skladu z veljavno zakonodajo.

jabolka.jpg


Sponzorstva in donacije

 

V Agitavitu želimo po svojih najboljših močeh prispevati k širšemu razvoju skupnosti, znotraj katere delujemo. Dobro se zavedamo nujnosti pomoči šibkejšim članom naše družbe. Zaradi tega pogosto doniramo tistim, ki finančno pomoč najbolj potrebujejo. Svojo družbeno odgovorno držo kažemo tudi z rednimi sponzorstvi športnim, kulturnim, humanitarnim in okoljevarstvenim projektom, v pomembnost katerih verjamemo.