Naša spletna stran uporablja piškotke za potrebe analize obiskanosti. Več o tem si lahko pre​berete v Politiki zasebnosti​.
  Se strinjam / ​Se ne strinjam

Spoznajte Agitavit Solutions

Agito je od 25. novembra 2016 Agitavit Solutions


V Agito d.o.o. je končan proces prenove blagovne znamke. Od 25. novembra 2016 tako podjetje deluje z novim imenom in pod novo blagovno znamko Agitavit Solutions d.o.o.

Številna domača in tuja podjetja že vrsto let spremljamo pri snovanju in uresničevanju strateških usmeritev ter doseganju njihovih poslovnih ciljev, pri čemer nas vodijo vrednote  strokovnosti, kvalitete in zanesljivosti. Del naše vizije za prihodnost je širitev na nove trge pod enotno blagovno znamko Agitavit Solutions, ki nas bo tako doma kot tudi v tujini enotno zastopala kot zaupanja vreden partner za sodelovanje. Zagotavljanje vrhunskih storitev razvoja informacijskih rešitev, s katerimi našim naročnikom rešujemo poslovne, trženjske in tehnološke izzive, še naprej ostaja srce našega podjetja.


Ali se za stranke, dobavitelje, partnerje podjetja kaj spreminja? Poskrbeli smo, da bo poslovanje z nami potekalo nemoteno. V nadaljevanju smo zbrali odgovore na nekaj najpogostejših vprašanj.

 

  • IME

Kako se pravilno izgovori novo ime podjetja?

V besedi Agitavit je poudarek na tretjem zlogu, se pravi na drugi črki A.


Kaj pomeni oziroma predstavlja novo ime?

Beseda Agito v latinskem jeziku pomeni »premikati«, beseda Agitavit pa je njena dovršna oblika in pomeni »premaknjeno«.

 

  • PODATKI

Kateri podatki podjetja so se spremenili?

Spremenil se je zgolj naziv podjetja. Naslov podjetja, številka transakcijskega računa, davčna številka in matična številka podjetja ostajajo nespremenjeni.

 

  • KONTAKTNE INFORMACIJE

Ali se bodo spremenili elektronski naslovi podjetja in zaposlenih?

Končnice elektronskih naslovov zaposlenih so se spremenile v obliko ime.priimek@agitavit.si, bodo pa še do konca meseca januarja delovale preusmeritve z obstoječih elektronskih naslovov.


Ali so telefonske številke ostale iste?

Da, tako centralna telefonska številka kot tudi osebne telefonske številke zaposlenih se ne bodo spreminjale.

 

  • POGODBE

Ali se bodo spreminjale obstoječe pogodbe s podjetjem?

Ne, obstoječe pogodbe s podjetjem Agito d.o.o. so veljavne in se ne bodo spreminjale. Številka transakcijskega računa, davčna številka in matična številka podjetja so namreč nespremenjeni.


​Za vsa morebitna vprašanja smo vam z veseljem na voljo na elektronskem naslovu info@agitavit.si ali na telefonski številki 01 242 56 70.