Naša spletna stran uporablja piškotke za potrebe analize obiskanosti. Več o tem si lahko pre​berete v Politiki zasebnosti​.
  Se strinjam / ​Se ne strinjam

Razvoj po meri

Posamezna programska oprema po meri je razvita za eno stranko in se prilagaja glede na njene želje in pričakovanja.

Agitavit je prejel nagrado Microsoft Partner of the Year Award za področje Razvoj po meri (Custom Development), ki dokazuje našo verodostojnost in sposobnost, da lahko uspešno zaključi projekte s področja razvoja programske opreme po meri.

​​​Zakaj Agitavit

​Za uspešno izvedbo projektov razvoja po meri mora Agitavit spoznati in razumeti stranko ter njen poslovni model. Nujno je prepoznati in razumeti, kje je stranka edinstvena ali drugačna. Za nas je poslovna analiza (»Business Analysis«) in sistemska analiza (»System Analysis«) začetek uspešnih projektov razvoja po meri. Učinkovit proces razvoja programske opreme, visoko usposobljeni in motivirani posamezniki ter skupine so odločilnega pomena za uspešno izvedbo projektov.

Sestavni del vsakega projekta je tudi tveganje, saj so projekti že po svoji definiciji nekaj »edinstvenega« ali »unikatnega«. Projekti razvoja po meri pa so še toliko bolj tvegani. V Agitavitu znamo premostiti razkorak med načrtovanjem in dejansko izvedbo, zato zmoremo izvesti projekte ceneje in hitreje, vzpostavimo visoko stopnjo sodelovanja in motiviranosti projektne ekipe in tako bistveno povečamo možnosti za uspešnost projekta. Agitavit bistveno zmanjša tveganja za neuspeh projektov razvoja po meri, saj smo sposobni hitro razumeti poslovno področje naročnika, vedno izpolnimo obljube in pričakovanja ter znamo uspešno zaključevati projekte v dogovorjenih rokih in znotraj razpoložljivih finančnih sredstev.

Smo Microsoftov partner leta za centralno in vzhodno Evropo in finalist globalnega izbora najboljših Microsoftovih partnerjev.

 

 

Imamo najvišje finančne ocene, visoke etične standarde in dolgoročno zavezanost do naših strank.

Smo Microsoftov partner z Gold kompetenco za razvoj po meri.


CertifikatiPrilagojenost vašim potrebam

Z izbiro Agitavit razvoja po meri boste dobili rešitev, ki bo popolnoma prilagojena vašemu poslovanju in cilju uvedbe nove programske opreme. S tem boste bistveno lažje ohranili vaše konkurenčne prednosti in izkoristili vaš »know-how«. Tudi rešitev bo bistveno bolj učinkovita, kot bi bila z izbiro splošne programske opreme.

Zadovoljstvo

​Nakup programskega paketa z zvenečim imenom in dolgo referenčno listo, ki naj bi jamčila primernost, je velikokrat preveč splošen in zato potrebuje veliko konfiguracij, dragih prilagoditev ter dolgih in napornih uvajanj. Vsaka manjša nadgradnja ali svetovanje pri tem pomeni velik dodaten strošek, z vsako novo različico platforme se boste verjetno morali prilagajati tudi vi, tudi če tega ne boste želeli ali potrebovali. Tako se lahko hitro znajdete v situaciji, ko ne veste, kako naprej, saj ste vložili že kar veliko denarja in časa v nakup in uvedbo programske opreme. V podjetju hitro nastane nezadovoljstvo in začne se val obtožb, kjer se odgovornost prenaša z ene osebe na drugo in podobno.  

 


 

  


Naše znanje

Z vrhunskim znanjem do brezmejnih rešitev, ki rešujejo tudi nerešljive probleme. Naše rešitve so primerne predvsem za zahtevne stranke, ki imajo visoka pričakovanja ter pogosto potrebujejo tudi povsem specifična znanja in rešitve (ne glede na njihovo področje delovanja in lokacijo).

 

Naš pristop

Za uspešno izvedbo projektov razvoja po meri mora Agitavit spoznati in razumeti stranko ter njen poslovni model. Vedno prepoznamo in razumemo, kje je stranka edinstvena ali drugačna ter zmoremo premostiti razkorak med načrtovanjem in dejansko izvedbo.

​ ​

 

​Razlogi za razvoj po meri

Imamo inovativno poslovno idejo, ki potrebuje unikatno programsko podporo.

 

V podjetju imamo specifičen kompleksen problem oziroma postopek, ki ga zasilno obvladujemo (na primer z Excelovimi preglednicami, preko papirja, z »ustnim izročilom«). Tak način dela nas precej omejuje.

 

V podjetju imamo informacijski sistem, ki je bil napisan za nas že pred leti. Danes je zastarel, počasen in komaj še služi namenu. Včasih bolj ovira naše poslovanje, kot pa da bi ga podpiral.

 

Imamo informacijski sistem, ki podpira večino naših potreb. Imamo pa tudi nekaj perečih potreb, ki bi jih prav tako želeli informacijsko podpreti, pa ne vemo točno, kako.

​​​​​​​​