Naša spletna stran uporablja piškotke za potrebe analize obiskanosti. Več o tem si lahko pre​berete v Politiki zasebnosti​.
  Se strinjam / ​Se ne strinjam

​​Sodelovanje in komuniciranje na korporativnih portalih

Sodobni korporativni portali niso le odložišča informacij in sistem korporativnega komuniciranja, temveč se razvijajo v socialne platforme, ki pospešujejo izmenjavo informacij, idej, predlogov, mnenj in tako služijo tudi kot inkubator idej.

 

 

​​Naše znanje

​Microsoft Partner

Agitavit je "Microsoft Partner" s kompetenco "Gold Collaboration and Content", ki dokazuje našo strokovnost in izkušnje s področja implementacije portalov na platformi "Microsoft Office SharePoint Server".

Poleg kompetence se Agitavit ponaša tudi s članstvom v programu "SharePoint Deployment Planning Services", ki nam omogoča, da vam pripravimo načrt vpeljave in izdelavo "Proof of Concept (PoC)" rešitve z uporabo vašega obstoječega programa "Software Assurance (SA)".

 

Business Critical SharePoint 

Agitavit je edino slovensko podjetje, ki sodeluje v Microsoftovem programu »Business Critical SharePoint«. Program združuje ponudnike vrhunskih rešitev in storitev na področju vpeljave korporativnih portalov na platformi Microsoft SharePoint.

 


​​Rešitve

Microsoft SharePoint

SharePoint je platforma, ki je namenjena za podporo delovnim procesom, sodelovanje med zaposlenimi, upravljanje dokumentov in integracijo z drugimi sistemi. Zaradi širokega nabora funkcionalnosti lahko SharePoint portal postane enotna vstopna točka za vse ostale sisteme v podjetju. Funkcionalnost platforme je enotna ne glede iz katerega kota (internet, intranet, ekstranet) gledamo na sistem.


​​Migracija

V Agitavitu že imamo pripravljena orodja in pristope za enostavnejši, hitrejši in kvalitetnejši prenos vsebin na nov SharePoint portal.

Agitavit vam prenese in vzpostavi celovito okolje za interno komuniciranje in sodelovanje.


​Aplikacije in dodatki za

Microsoft SharePoint Portal rešitev

Agitavit vam lahko zagotovi uspešno in učinkovito vpeljavo naprednega korporativnega portala. S pomočjo tako imenovanih "killer aplikacij" bo portal vam in vašim uporabnikom v ponos.

 

​​Naše storitve

Agitavit pomaga vseh fazah vzpostavitve SharePoint na vseh nivojih intranet, ekstranet, internet:

  • svetovanje v fazi načrtovanja,
  • postavitev in konfiguracija infrastrukture,
  • vzpostavitev grafične podobe,
  • postavitev in prenos vsebin,
  • razvoj specifičnih gradnikov ("WebPart"), procesov in povezave z zalednimi sistemi,
  • izobraževanje urednikov, skrbnikov, uporabnikov,
  • uvedba v vaše okolje in kulturo podjetja.

​​​​​​​​