Naša spletna stran uporablja piškotke za potrebe analize obiskanosti. Več o tem si lahko pre​berete v Politiki zasebnosti​.
  Se strinjam / ​Se ne strinjam

Migracija na novejši SharePoint ali Office 365

Če v podjetju uporabljate Microsoft SharePoint in ta zaseda pomembno mesto pri vaši interni komunikaciji in sodelovanju, potem vsekakor razmišljate o prehodu na novo verzijo ali v Online. Vsaka novejša verzija Microsoft SharePointa prinese nove funkcionalnosti in nove možnosti, da delo v podjetju izboljšamo, nadgradimo in poenostavimo.

Migracija internih portalov seveda ni stvar »nekaj klikov«, ampak je zahteven projekt z vsebinskega, tehnološkega in organizacijskega vidika. Načrtovanje prehoda na novo verzijo SharePointa ali prehod v Online zahteva čas za analizo, v kateri je treba izvesti kar nekaj aktivnosti za določitev obsega prehoda.

 

Za pomoč pri prvih korakih načrtovanja migracije prenesite:  

  

Hitri vodič:

Dobre prakse za uspešen prehod na SharePoint 2016 in SharePoint Online

Načrtovanja prehoda na novo verzijo SharePointa ali v Online se lotite preudarno. Pripravili smo hitri vodič Dobre prakse za uspešen prehod na SharePoint 2016 in SharePoint Online, ki vam bo v pomoč pri odločitvi o nadaljnjih korakih.

V njem boste izvedeli, na kakšen način uspešno preiti na novejšo različico SharePointa in izkoristiti najboljše, kar platforma ponuja.

 

Pošljite mi hitri vodič