Naša spletna stran uporablja piškotke za potrebe analize obiskanosti. Več o tem si lahko pre​berete v Politiki zasebnosti​.
  Se strinjam / ​Se ne strinjam

Vodenje projektov in portfelja projektov

Naj bosta učinkovito projektno vodenje in nadzor nad portfeljem projektov vaši orodji pri nadaljnjih poslovnih odločitvah in naj postaneta ena od vaših konkurenčnih prednosti.

Celovito upravljanje projektov v podjetju obsega različna področja, ki zajemajo celotni življenjski cikel projekta od projektne pobude, vrednotenja po ključnih dejavnikih, finančnega planiranja, načrtovanja in spremljanja rokov, izdelkov in porabljenih virov, poročanja... do zaključka in arhiviranja projektov.

​Naše znanje

 

 

Agitavit ne nudi le svetovanja s področja uvedbe metodologije, infrastrukture in uvedbe projektnega vodenja, temveč dejansko vsa ta znanja uporabljamo tudi na lastnih projektih. Znani smo po odlični projektni metodologiji in vodenju projektov.  

Že od samega začetka uspešno uporabljamo smernice PMI za obvladovanje projektov in Microsoft Project Server infrastrukturo. V podjetju imamo tudi zaposlene sodelavce s certifikati PRINCE 2, Project Management Professional (PMP) ter Certified Project Manager - IPMA level C (International Project Management Association) in ITIL certifikat za IT Service Management.

Agitavit se ponaša z Microsoft Gold Project and Portfolio Management kompetenco!   


Microsoft Enterprise Project Management rešitev

 

Enterprise Project Management (EPM) je odlična rešitev za vzpostavitev procesov in funkcionalnosti, ki jih podjetja vsakodnevno uporabljajo za vodenje projektov in ravnanja s portfeljem projektov.

    


​Agitavit Project Management rešitev

Agitavit Project Management (PM) Portal je rešitev za podjetja, ki želijo učinkovito voditi projekte, hkrati pa želijo poenostaviti in poceniti sistemsko in strojno infrastrukturo za vodenje projektov.

Naša rešitev za delovanje potrebuje le Microsoft Project Office Standard in brezplačno različico Microsoft SharePoint Foundation.


Aplikacije in dodatki za
Microsoft Enterprise Project Management rešitev

  • Obveščanje o izjemnih dogodkih (Escalation)
  • Timesheet reminder
  • Kontrolni seznam (Project Checklist)
  • Nadzorna plošča (Project Dashboard)
  • Številčenje projektov (Project Numbering)
  • Matrika tveganj (Risk matrix)
  • Register tveganj (Risk registry)
  • Statusna poročila (Status reports)
  • Agitavit Snovalec dokumentov (Template Engine)
  • Aplikacija Week number

​​​​