Plod ustreznega znanja, strokovnosti in dolgoletnega partnerskega odnosa s podjetjem Microsoft je močno partnerstvo, ki ga potrjuje tudi sedem zlatih kompetenc. Sveže pridobljeni sta Gold Cloud Platform in Gold Data Analytics.

Ustrezno znanje naših certificiranih Microsoft strokovnjakov in uspešno zaključeni referenčni projekti so nam zagotovili že sedem Microsoft zlatih kompetenc. K obstoječim petim (Gold Application Development, Gold Collaboration and Content, Gold Project and Portfolio Management, Gold Datacenter, Gold Messaging) smo pred kratkim dodali še dve novi. Zbirko sta dopolnili Gold Cloud Platform in Gold Data Analytics.

Pridobitev kompetence Gold Cloud Platform dokazuje našo strokovnost na področju razvoja in uvedbe infrastrukturnih rešitev, ki temeljijo na Microsoftovi oblačni platformi Azure. Našim strankam tako omogočamo ustrezno strokovno podporo pri razvoju po meri in uvajanju rešitev v oblaku. Kompetenca Gold Data Analytics zagotavlja našo strokovnost pri uvajanju in podpori uporabe Microsoftovih rešitev za celovito analizo podatkov.

Zlato partnerstvo s podjetjem Microsoft predstavlja najvišjo stopnjo strokovnega in praktičnega znanja v Microsoftovih tehnologijah. Ponosni smo na pridobljene kompetence, ki so odraz našega kakovostnega dela, in veseli še močnejšega partnerskega sodelovanja.

 

 

 

V sklopu Microsoftovega partnerskega odnosa imamo pridobljenih sedem zlatih kompetenc.