Microsoftova NT konferenca, ki bo letos potekala med 21. in 23. majem, je največja slovenska tehnološka konferenca. V svojih letih razvoja je prerasla v eno najuspešnejših slovenskih IT dogodkov. Agitavit Solutions bo tudi letos sponzor dogodka, s sredinim predavanjem pa nas je zastopal naš strokovnjak Primož Brečko.

Tradicionalna NT konferenca udeležencem predstavlja tehnološke novosti, seminarji pa so zasnovani na način poglobljenega vpogleda v izbrano tematiko. Letos bo potekala 24. leto zapored. Na dogodku svoje znanje delijo številni domači in tuji uveljavljeni strokovnjaki, med katerimi je letos tudi Primož Brečko, Senior Solutions Architect.  V sredo, 22. maja 2019 je na predavanju z naslovom Trnova pot selitve po meri razvitih aplikacij na Microsoft Azure predstavil načrtovanje selitve po meri razvitih aplikacij na oblačno platformo Microsoft Azure.

 

Vsebina predavanja:

Trnova pot selitve po meri razvitih aplikacij na Microsoft Azure

Sreda, 22. maj 2019 (15:55 – 16:55), predavalnica Adria

Podatki in IT-storitve neustavljivo silijo v oblak. Pri selitvi IT-okolij se prej ali slej srečamo tudi z manjšim ali večjim številom po meri razvitih aplikacij. Na predavanju se bomo posvetili tematiki načrtovanja selitve unikatnih aplikacij na oblačno platformo Microsoft Azure. Primož Brečko, Senior Solutions Architect v Agitavit Solutions bo orisal, s katerimi izzivi se bomo pri selitvi v oblak srečali in kako lahko nanje odgovorimo ter na konkretnem primeru oblačne storitve odgovoril na vprašanje, kako postaviti ustrezna produkcijska in testna okolja za tovrstne aplikacije.

 

Za več informacij o programu in prijavo obiščite spletno stran NT konference 2019.