Letos praznujemo 15. obletnico ustanovitve podjetja

Da so vrednote znanja, kakovosti izdelkov in storitev, medsebojnega sodelovanja ter usmerjenosti k strankam pravi recept za uspeh na konkurenčnem trgu informacijske tehnologije, v Agitavitu dokazujemo že petnajst let. Z informacijskimi rešitvami in storitvami rešujemo zahtevne poslovne izzive naših naročnikov ter izboljšujemo poslovni svet.

Vsak uspeh potrebuje dobro idejo. Podjetje je leta 2003 pod imenom Agito ustanovil Mišo Brus. V njem je združil svojo vizijo o dodani vrednosti, ki jo lahko le s prilagojenimi informacijskimi rešitvami po meri prinašamo našim naročnikom. Poleg tega je želel organizirati podjetje na vrednotah kvalitete, zanesljivosti, sodelovanja in transparentnosti. Petnajst let pozneje se v Agitavitu vsako jutro sreča preko 80 sodelavk in sodelavcev. Vsem nam je skupno, da svoje delo opravljamo predano ter vedno znova iščemo še bolj inovativne rešitve za naše naročnike. Podpiramo podjetja, da s pomočjo tehnologije delajo bolje, bolj zavzeto in učinkovito ter uspešneje uresničujejo svojo vizijo in cilje. »V petnajstih letih smo zgradili dobre temelje, stranke nam zaupajo ter cenijo kakovost naših storitev in rešitev. Naše vrednote od ustanovitve so še vedno aktualne in na njih bomo gradili tudi v prihodnjih letih,« je ob praznovanju obletnice poudarila direktorica Anka Brus.

Petnajst let usmerjenosti k strankam

V petnajstih letih delovanja smo skupaj z našimi strankami spisali številne uspešne zgodbe – od lastnega produkta za podporo kadrovskim procesom eHRM, projektov uvedbe intranetov in portalov, rešitev za podporo upravljanju projektov in identitet do unikatnih rešitev, razvitih po meri naših naročnikov. Skupaj smo izvedli preko 260 projektov za več kot 100 zadovoljnih naročnikov, med katerimi so številni od njih v nas našli dolgoročnega partnerja. »Stranke nas cenijo, ker znamo prisluhnit njihovim potrebam, smo prilagodljivi in se držimo dogovorov. Pomembno je, da nam stranka zaupa in verjame, da bo z nami projekt privedla do uspešnega zaključka. Tako so med našimi dolgoletnimi strankami uspešna podjetja iz slovenskega in svetovnega gospodarstva,« je dodala direktorica Anka Brus.

Znanje in profesionalen pristop naših strokovnjakov sta prepoznana tudi na trgu. V petnajstih letih smo nanizali številna priznanja in nagrade, med katerimi smo najbolj ponosni na zlato partnerstvo s podjetjem Microsoft in nagrado Microsoftov Partner leta za razvoj po meri, nagrado Gospodarske zbornice Slovenije za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke, uvrstitev med finaliste Zlate niti, Evropske poslovne nagrade v kategoriji Zaposlovalec leta in Nagrade nemškega gospodarstva.

Veliko razlogov za optimizem

Leto 2018 bo za Agitavit med drugim v znamenju obeleževanja obletnice ustanovitve podjetja, vrhunec praznovanja pa bo aprilski slavnostni dogodek, na katerem bomo nazdravili skupaj z našimi strankami in partnerji. V letošnjem letu bomo nadaljevali širitev poslovanja na nemškem trgu, na trg bomo poslali dva nova produkta, razvijali bomo nove rešitve na področju interneta stvari in iskali nove sodelavce. Optimistično gledamo tudi v leta, ki so pred nami. »V petnajstih letih smo pridobili številna znanja ter izkušnje in na podlagi teh trdnih temeljev želimo v naslednjih letih še utrditi naš položaj zanesljivega partnerja podjetjem na poti v digitalizacijo,« je vizijo Agitavita strnila direktorica.