×

Iščite po straneh Agitavit

NAJBOLJ POGOSTA ISKANJA

Z eHRM imate analitiko pred vašim nosom

eHRM
Analitika ključnih informacij postaja vedno bolj povezana s poslom. V prihodnosti bo še bolj gnala razvoj in narekovala smer podjetij, svoj takojšnji vpogled v ažurne podatke pa že zdaj zahteva vse več vodij. eHRM s personaliziranimi grafičnimi prikazi ključnih kazalnikov omogoča stalen analitičen vpogled v zbrane informacije o sodelavcih.

Vodje ekip in kadrovski strokovnjaki imajo z uporabo eHRM na vstopni strani dostopno personalizirano nadzorno ploščo (angl. Dashboard), s pomočjo katere si lahko pripravijo poljubne analitične vpoglede v zbrane podatke – brez potrebe po ustvarjanju posebnih poročil. Na takšen način imajo v vsakem trenutku na voljo vpogled v napredek zaposlenih, ekip in podjetja. Ažurni vpogledi jim omogočajo pravočasno odkrivanje trendov ter sprejemanje pravočasnih in učinkovitih poslovnih odločitev.

Z grafičnim prikazom ključnih kazalnikov imajo odgovorni v vsakem trenutku pregled uspešnosti glede na zastavljene cilje ali poslovne procese. Prikažejo si lahko stanje izobraževanja sodelavcev po kvartalih, doseganje zastavljenih ciljev ali povprečne plače po posameznih delovnih mestih.

 

Vabljeni k ogledu kratkega videoposnetka o delu s podatki na nadzorni plošči eHRM:

Želim prejemati vaše informacije

Vpišite elektronski naslov, kamor bomo pošiljali naša obvestila.