×

Iščite po straneh Agitavit

NAJBOLJ POGOSTA ISKANJA
20. maj 2020
Microsoft Teams

Agitavit na NT Remote

Kako se prilagajamo na nove razmere, s katerimi izzivi se soočamo in katere so dobre prakse, bomo izvedeli na virtualnem dogodku NT Remote, ki ga maja pripravlja Microsoft. Med podporniki deljenja izkušenj in novih znanj je tudi Agitavit Solutions.

Verjamemo, da so spremembe in deljenje znanj ključni za razvoj tako posameznikov kot tudi podjetij, zato kot sponzorji s ponosom podpiramo NT Remote. Dogodek, ki ga organizira naš dolgoletni partner Microsoft, bo 20. maja 2020 virtualno ponudil znanja in uporabne izkušnje s področij tehnologije, poslovanja in izobraževanja.

Predavanje: Microsoft Teams kot centralno delovno okolje za vodje

Med predavatelji bo tudi naš svetovalec za Microsoft 365 Niko Dolenc. Na predavanju se bo osredotočil na ustvarjanje celovitega digitalnega delovnega okolja za vodje prek orodja Microsoft Teams. Spoznali boste poslovno vrednost posameznih orodij za vodje ekip ter se seznanili s triki in namigi za enostavnejše vodenje ekipe.

Na predstavitvi Microsoft Teams kot centralno delovno okolje za vodje bo tako med drugim izpostavil:

  1. Zakaj je učinkovito ekipno delo ključnega pomena za doseganje boljših poslovnih rezultatov podjetja?
  2. Na kakšen način uporabiti orodja in funkcionalnosti storitve Microsoft 365, da izboljšamo naše delovno okolje − tako zase pri vodenju kot tudi za vse člane ekipe?
  3. Kateri so dobri triki in primeri iz prakse, s katerimi bomo Teamse postavili v središče našega digitalnega dela?

 

Za več informacij o programu in prijavo obiščite spletno stran NT Remote.

Želim prejemati vaše informacije

Vpišite elektronski naslov, kamor bomo pošiljali naša obvestila.