Že pred poletjem bo v Agitavitu vroče. Za vas pripravljamo dvojček spletnih seminarjev o digitalizaciji internih procesov z orodji Office 365. Spodaj preverite, katera dva. Lepo vabljeni, da se nam pridružite!

 

5 korakov za uspešno digitalizacijo procesa merjenja zadovoljstva strank

13.06.2019, 10:00

Se tudi vi zavedate, kako pomembno je merjenje zadovoljstva strank, obenem pa zaradi zastarelosti obstoječega procesa pri izvedbi porabite veliko časa? Še vedno izvajate merjenje zadovoljstva strank “na roke”? Razmišljate o posodobitvi procesa? Pridružite se nam na spletnem seminarju 5 korakov za uspešno digitalizacijo procesa merjenja zadovoljstva strank, kjer vam bomo na konkretnem primeru predstavili, kako smo se v Agitavit Solutions lotili digitalizacije procesa z orodji Office 365. Nika Plesec, svetovalka in vodja projektov za področje Office 365 vam bo razkrila, kako smo proces naredili učinkovit in dosegli hitrejšo obravnavo povratnih informacij naših strank.

 

 

Konec obdobja Skype for Business, Microsoft Teams je zares tukaj

12.06.2019, 10:00

Tudi vi uporabljate Skype for Business? Že veste, da se oktobra poslavlja? Pridružite se nam na spletnem seminarju Konec obdobja Skype for Business, Microsoft Teams je zares tukaj, na katerem bomo govorili o začetku samodejnega prehoda s Skype for Business na Microsoft Teams, ki je načrtovan v mesecu oktobru letos. Koga zadeva samodejni prehod? Kaj prehod prinaša in kakšne koristi bomo imeli od tega? Kako se sploh lotiti prehoda na Teams? Zakaj in ali sploh potrebujemo Microsoft Teams? Na ta in podobna vprašanja bo odgovoril Niko Dolenc, svetovalec za področje Office 365 v Agitavit Solutions.