Tradicionalni Slovenski kadrovski kongres je v začetku septembra udeležencem ponudil vpogled v najaktualnejše teme s kadrovskega področja. Na razstavnem prostoru se je tudi letos predstavljala naša ekipa.

Slovenski kadrovski kongres 2021 je potekal 9. in 10. septembra v Portorožu. Dogodek vsako leto pod eno streho združi več kot 400 HR strokovnjakov, kadrovskih managerjev, odgovornih za izobraževanje in razvoj zaposlenih ter drugih odgovornih strokovnjakov za kadrovsko področje v organizacijah javnega in zasebnega sektorja. Letos je potekal pod sloganom Končno: sodelavci v središču, udeleženci pa so se pobliže soočili z naslednjimi temami: voditeljstvo, HR prakse, razvoj organizacij in kompetenc.


Ekipa eHRM v Portorožu

Del zgodbe največjega HR dogodka v slovenskem prostoru je bila tudi v njegovi letošnji izdaji ekipa eHRM. V Avditoriju Portorož so se udeleženci dogodka na našem razstavnem prostoru lahko seznanili s prednostmi rešitve eHRM ter našim strokovnjakom postavili vprašanja o razvoju zaposlenih in najnovejših trendih na področju digitalizacije kadrovskih procesov. Prav tako smo za vse obiskovalce pripravili zanimivo presenečenje.