Po marčevski odpovedi se je junija na dogodku Disruptive Revival premierno v Sloveniji odvil globalni koncept Disrupt HR Ljubljana. Med podporniki novega načina deljenja idej in znanj je bil tudi eHRM.

Ker verjamemo v medsebojno izmenjavo znanj in zasledovanje drznih idej, je ekipa eHRM s ponosom podprla unikatni dogodek Disruptive Revival. Ta je 2. junija 2020 v slovenski prostor prinesel sveži način deljenja novih idej in trendov s področja prihodnosti dela.

Na Disruptive Revival izbrani govorci

Hibridna izvedba globalnega koncepta Disrupt HR Ljubljana je gostila 10 priznanih govorcev z različnih področij. V petminutnem nastopu je vsak od njih predstavili izbrano tematiko ter delil svoje napredno, drugačno in prebojno razmišljanje.

V vlogi disruptorke je nastopila tudi vodja programa HRM Nataša DremeljNa predavanju z naslovom Transparency: Trust vsMicromanagement je spregovorila o izzivih sodobnega voditeljstva in pomenu zaupanja. 

Vabimo vas k ogledu videoposnetka:

 

Želite še več dobrih vsebin? Vabimo vas k ogledu videoposnetka spletnega dogodka Agilno v novi realnosti, na katerem je Nataša Dremelj govorila z Majo Majstorović Hajduković, ustanoviteljico Agile People Slovenia. Tema je tekla o agilnih pristopih. Vsebino najdete TUKAJ.