Pod sloganom “Raziščite HR DNK” bo konec novembra potekal virtualni dogodek HR Week, ki bo z misijo navdihovanja in povezovanja HR strokovnjakov na enem mestu združil več kot 1000 udeležencev.

HR Week je prestižen kadrovski dogodek, ki z vrhunskimi govorci zajame pomembne in aktualne teme s kadrovskega področja. Vizija srečanja je izobraževanje, vključevanje in navdihovanje HR strokovnjakov celotne regije z vrhunskimi vpogledi v najboljše prakse in prihodnost kadrovskega področja. Svoje vsebine bo v petih dneh predstavilo več 100 uveljavljenih predavateljev.

Letošnja izdaja HR Weeka bo potekala med 23. in 27. novembrom 2020. Udeleženci bodo v petih dneh raziskovali področja: strateški HR, digitalizacija kadrovskih procesov, People Centric HR, HR razvoj in C-nivo, poseben poudarek pa bodo tudi v virtualni različici namenili mreženju.

Ekipa eHRM del srečanja

Med podporniki letošnjega HR Weeka je tudi eHRM, naša ekipa pa se bo predstavljala pod sloganom “Zgradite ekipo za izzive prihodnosti”. Na virtualnem razstavnem prostoru se bodo udeleženci lahko seznanili z rešitvijo za podporo kadrovskim procesom in postavili vprašanja našim strokovnjakom.

Več informacij o letošnji izdaji HR Weeka najdete na spletni strani dogodka.