Na Bledu bo 4. in 5. aprila 2019 potekal Slovenski kadrovski kongres 2019, ki bo letos tudi evropski EAPM kongres. Na razstavnem prostoru kongresa v Festivalni dvorani Bled se bo predstavljala tudi ekipa eHRM

Slovenski kadrovski kongres vsako leto združuje več kot 400 najvplivnejših kadrovskih direktorjev ter strokovnjakov iz javnega in zasebnega sektorja, ki skupaj iščejo recepte za prihodnost upravljanja ljudi. Letošnji kongres bo mednarodno obarvan, saj v jugovzhodni Evropi prvič gostimo evropski HR kongres skupaj z združenjem European Association for People Management (EAPM).

Med letošnjimi sponzorji je tudi eHRM. Na našem razstavnem prostoru v Festivalni dvorani Bled se boste oba kongresna dneva lahko seznanili z rešitvijo eHRM in postavili vprašanja našim strokovnjakom, za vas pa smo pripravili zanimiv spremljevalni program.

Vabljeni, da nas v četrtek, 4. aprila in v petek, 5. aprila 2019 obiščete na razstavnem prostoru kongresa v Festivalni dvorani Bled, in preverite, kaj je ekipa eHRM pripravila za vas!

Več informacij o programu, vsebini in predavateljih najdete na spletni strani dogodka TUKAJ.