Stalno spreminjajoče se poslovno okolje od podjetij zahteva visoko stopnjo agilnosti in sposobnosti razvijanja novih strategij. eHRM gre s svojo peto različico še bolj v korak s sodobnimi poslovnimi potrebami, ob tem pa ne pozablja tudi na želje svojih uporabnikov.

eHRM že od svojega začetka v letu 2006 stopa v korak s potrebami trga in svojih uporabnikov pri doseganju polnega potenciala zaposlenih in graditvi ekipe za poslovne uspehe. V Agitavit Solutions vanj združujemo tako svoje izkušnje kot tudi potrebe, priporočila in dobre prakse naših zvestih strank. Na trg smo v zadnjih 12 letih tako lansirali štiri večje osvežitve eHRM, v letošnjem letu pa smo ponudbo nadgradili s peto različico.

Novo različico eHRM odlikujejo boljša prilagojenost novim poslovnim potrebam in trendom ter sodobnim uporabnikom, ki zahtevajo dostop do pravih informacij kjerkoli in kadarkoli. Zaposleni si z eHRM lahko prikažejo zgolj informacije, ki so zanj pomembne – od prilagodljivih nadzornih plošč, samostojnega oblikovanja poročil po meri in nenazadnje do izbire poljubne barve rešitve. V primerjavi s predhodno je v peti različici prav tako omogočena oblačna namestitev (Microsoft Azure). Podjetja se lahko odločijo za gostovanje v zasebnem ali javnem oblaku.

 

Vabimo vas, da spoznate eHRM na novi spletni strani www.ehrm.net!

Pogled na novo različico eHRM.