AmCham Slovenija v okviru programa Best of the Best išče in nagrajuje najboljše poslovne prakse. S projektom ‘S pametnimi odpadki korak k čistejšemu okolju’ smo v sodelovanju z Javnim podjetjem komunala Brežice osvojili naslov najboljšega v sklopu Inovativnost. Priborili smo si uvrstitev v finale izbora Best of the best za najboljšo prakso leta 2019, ki bo potekal naslednji teden.

V okviru projekta Best of the Best AmCham Slovenija že peto leto zapored izpostavlja, predstavlja in nagrajuje najboljše poslovne prakse. Izjemni projekti in najboljše poslovne prakse po njihovih besedah v slovenski poslovni prostor vnašajo nova znanja, pristope, izdelke, procese in poslovne modele na inovativen način.

Naziv najboljšega v sklopu Inovativnost in s tem uvrstitev v finale za najboljšo prakso leta 2019 je na dogodku po izboru občinstva, komisije Best Practice Academy in aktivnega poslušalca pripadel našemu projektu ‘S pametnimi odpadki korak k čistejšemu okolju’, ki ga izvajamo v sodelovanju z Javnim podjetjem komunala Brežice.

V naslednjem tednu bo potekal finalni izbor najboljših treh projektov. Zmagovalec bo izbran tudi na podlagi spletnega glasovanja, zato bomo veseli vaših glasov.