×

Iščite po straneh Agitavit

NAJBOLJ POGOSTA ISKANJA

eHRM je kadrovska rešitev, ki celovito podpre vaše delo z zaposlenimi. Na enem mestu združuje kadrovske procese, zaposlene in tehnologijo ter na tak način zagotavlja učinkovito podporo pri vodenju zaposlenih. Rešitev spremlja posameznike v organizaciji ter prek njihovega učinkovitega vodenja in razvoja podjetjem zagotavlja konkurenčno prednost na trgu.

Kadrovski službi eHRM omogoča, da čas za administrativne naloge občutno skrajša in se tako posveti strateškim kadrovskim projektom z dodano vrednostjo. Vodstvo ima na voljo ažurne kadrovske informacije – kjerkoli, kadarkoli in na kateri koli napravi, s čimer je eHRM učinkovita pomoč pri pravočasnem poslovnem odločanju.

eHRM deluje kot centralna baza vseh kadrovskih podatkov s številnimi delovnimi tokovi, opomniki in analitičnimi poročili. Rešitev je prilagodljiva, prijazna in intuitivna za uporabo.


Z eHRM

Spremljajte ključne informacije na enem mestu

Informacije o zaposlenih z eHRM zberete na enem mestu ter do njih lahko dostopate, jih urejate in analizirate v vsakem trenutku – iz vaše pisarne, na poti ali doma. Na tak način poenostavite in pospešite vse kadrovske procese.

Podprite vodje v njihovi vlogi in zaposlene pri doseganju ciljev

S sistemom rednih usmerjenih pogovorov spodbujate dialog o vsebinah in ciljih, ki so pomembni za uspešnost posameznikov in podjetja. Zapisani dogovori ter spremljanje njihovega izpolnjevanja skozi eHRM nudijo vpogled v napredek posameznika, ekip in podjetja kot celote.

Razvijajte kadre in načrtujete nasledstva

Načrtno in sistematično gradite kompetentnost vaših zaposlenih. S konceptom kompetenc v eHRM in pregledom nad vlaganjem v razvoj zaposlenih spremljate rast in razvoj posameznikov ter povečevanje intelektualnega kapitala podjetja. Prav tako obvladujete tveganja, ki nastopijo ob kadrovskih spremembah.

Hitreje odkrijete nove talente

Olajšajte si zahtevne procese zaposlovanja. eHRM omogoča, da med prijavami hitro poiščete najustreznejše kandidate in se z njimi dogovorite za srečanje. Proces zaposlovanja lahko prilagodite lastnim potrebam; z nadzorom nad zaposlovalnimi koraki, sistematičnim selekcioniranjem kandidatov in upravljanjem z bazo kandidatov. S pomočjo zgodovine se lahko odločate za iskanje kandidatov po virih, ki vam dajo najboljše rezultate.

Imejte natančen vpogled v kadrovske informacije

eHRM nudi nabor poročil, posebej zasnovanih za izboljšanje poslovanja podjetja. Grafični prikaz ključnih kazalnikov zagotavlja hiter pregled uspešnosti glede na določene cilje ali poslovne procese, s tem pa omogoča tudi hitrejše in bolj premišljene odločitve.

Poslovne prednosti

  • Enostaven in hiter dostop do ažurnih informacij o zaposlenih za lažje in pravočasno odločanje.
  • Usmerjen in pregleden razvoj kompetenc zaposlenih za doseganje izbranih poslovnih ciljev.
  • S hitrejšim in učinkovitejšim upravljanjem kadrovskih procesov do večje učinkovitosti kadrovskega oddelka.
  • Ciljno vodenje zaposlenih za uresničevanje strategije podjetja.
  • Podpora vodjem za usmerjanje in opolnomočenje zaposlenih.
  • Večja zavzetost zaposlenih.
  • Poudarek na strateških kadrovskih projektih z dodano vrednostjo.
  • Enoten vir kadrovskih podatkov za zmanjšanje možnosti napak.

Želite preizkusiti eHRM?

eHRM OBSEGA

01

Osnovni modul

Za vas poenostavi in pospeši administrativne naloge. V vsakem trenutku imate na voljo vse kadrovske podatke, njihovo zgodovino in sled njihovih sprememb.

02

Upravljanje z učinkovitostjo

Omogoča celovito podporo načrtovanju in pregledu učinkovitosti ter izvedbo pogovorov za načrtovanje razvoja zaposlenih. Podpira tudi ocenjevanje zaposlenih po metodi 360°.

03

Ciljno vodenje

Omogoča prenos vizije, poslanstva in ciljev podjetja na zaposlene ter podpre učinkovito ciljno vodenje za doseganje ciljev podjetja.

04

Kompetenčni model

Strategije podjetja projicira na raven posameznika, kar vodjem in kadrovskim strokovnjakom omogoča učinkovit razvoj in spremljanje napredka zaposlenih.

05

Izobraževanje

Zagotavlja upravljanje procesa izobraževanj s katalogi, spremljanje izobraževanj in njihove učinkovitosti v povezavi z želenimi kompetencami.

06

Nagrajevanje

Podpira možnost simulacij in izračunov finančnih nagrad za model nagrajevanja, ki temelji na več faktorjih: doseganje ciljev, delovna uspešnost, zahtevnost del idr.

07

Kadrovanje

Razpišite prosta delovna mesta in med prijavami hitro poiščite najustreznejše kandidate in se z njimi dogovorite za srečanje.

08

Poslovna inteligenca

Ažurni podatki, prikazani v tabelaričnih ali grafičnih poročilih, ki so stalno pri roki, zagotavljajo hiter pregled intelektualnega kapitala in omogočajo sprejemanje odločitev, ki temeljijo na realnih podatkih.

Kadrovske procese digitaliziramo že več kot 10 let

eHRM že desetletje raste skupaj z nami. Prvi projekt digitalizacije kadrovskih procesov smo namreč v Agitavit Solutions začeli že leta 2006. Že od prve različice s produktom nadgrajujemo tudi naše kadrovske procese, zaradi česar lahko v eHRM združujemo tako lastne izkušnje in potrebe s področja tehnološke podpore kot tudi priporočila, dobre prakse in želje naših zvestih strank.

Na podlagi svojih izkušenj s tovrstnimi projekti poleg uvedbe rešitve eHRM nudimo tudi svetovanje pri postavitvi kadrovskih procesov ter delavnice učinkovite komunikacije in motivacije, ki temeljijo na teoriji zavedanja odnosov.

OGLEJTE SI VEČ

Naše stranke in njihove uspešne zgodbe

Kopit

Celovita kadrovska evidenca prvi korak k zadovoljnim zaposlenim

Preberite študijo primera
<<

"Dodatna vrednost sodelovanja z Agitavit Solutions je zagotovo tudi njihovo poznavanje kadrovskega področja. Svetovalci njihove ekipe eHRM so nas skrbno vodili čez vse faze uvedbe, hkrati pa nam skrbno svetovali pri reševanju izzivov."

Ana Pušnik, vodja kadrovske službe v Kopit d.o.o.

"V letu 2021 smo ponotranjili filozofijo vitkega poslovanja, posledično pa smo se odpravili še na pot digitalizacije procesov v podjetju. Tudi HR oddelek ni želel biti izjema na tej poti, zato smo se povezali s podjetjem Agitavit in vpeljali eHRM module, ki smo jih seveda prilagodili našim specifikam. Najprej kadrovske evidence, nato izobraževanja ... vse do on- in offboardingov. Niti predstavljala si nisem, da bo ena sama aplikacija tako olajšala življenje v podjetju! Dodaten razlog v prid eHRM aplikaciji so ljudje, ki za njo stojijo − profesionalni, prilagodljivi in nasmejani, z njimi je res užitek sodelovati!"

Živa Bizjak Cotič, HR Manager, KingsBox

>>