×

Iščite po straneh Agitavit

NAJBOLJ POGOSTA ISKANJA

Mimo so dnevi, ko je bilo delovno okolje zgolj fizičen prostor. Digitalno delovno okolje preoblikuje delovno izkušnjo zaposlenih s spodbujanjem komunikacije, sodelovanja in inovativnosti. Vse to so ključni dejavniki za digitalno transformacijo ter uspešnost podjetja.

Naša poslanstvo v Agitavit Solutions je ustvarjati celovita in učinkovita digitalna delovna okolja, ki vsem zaposlenim omogočajo dostop do pomembnih informacij za delo, aktivno soustvarjanje kulture, prevzemanje novih in bolj učinkovitih načinov dela ter neposredno vplivanje na doseganje ciljev. Vaše cilje pomagamo doseči z uporabo sodobnih digitalnih orodij storitve Microsoft 365.

Naše storitve

UVEDEMO izbrani paket storitev Microsoft 365
SVETUJEMO in IZOBRAŽUJEMO za izbiro in uvedbo Microsoft 365
RAZVIJEMO dodatne funkcionalnosti za podporo vaših potreb

UVEDEMO izbrani paket storitev Microsoft 365

Razvoj po meri - ikona Microsoft 365 združuje orodja za podporo sodobnega načina dela. Kombinacija najboljših aplikacij v svojem razredu (kot sta Excel in Outlook) z zmogljivimi storitvami v oblaku (OneDrive in Microsoft Teams) omogoča skupno rabo vsebin kjer koli in preko katere koli naprave. V Agitavitu vam:

  • svetujemo pri izbiri pravega paketa storitev (Microsoft 365 Business Essentials, Microsoft 365 Business Premium, Microsoft 365 Business ali Microsoft 365 Enterprise),
  • uredimo nakup licenc glede na izbrani paket,
  • uvedemo izbrani paket storitev.

Če že imate IT infrastrukturo, bodo naši strokovnjaki poskrbeli za prenos podatkov in prilagoditev vašim potrebam.

Naša ponudba

SVETUJEMO in IZOBRAŽUJEMO za izbiro in uvedbo Microsoft 365

Agitavit eHRM ikona Za doseganje uspešnosti in učinkovitosti digitalnega delovnega okolja so ključni ustrezna uvedba orodij v delovne procese in digitalno infrastrukturo podjetja, upoštevanje varnostnih politik podjetja ter vključevanje in usposabljanje uporabnikov.

Naši strokovnjaki vam svetujejo pri optimalni izbiri in celoviti uvedbi orodij Microsoft 365. Odgovorijo vam na ključna vprašanja: kaj, kdaj in kako uvesti ustrezna digitalna orodja v vaše delovne procese. Prav tako nudimo Agitavit program svetovanja Microsoft 365, v sklopu katerega vam nudimo hitro in učinkovito reševanje vaših izzivov na tem področju.

Z mislijo na končnega uporabnika vam z delavnicami in intervjuji s ključnimi deležniki pomagamo najti odgovor na vprašanje, kakšno digitalno delovno okolje vaši zaposleni potrebujejo ter bodo resnično sprejeli in uporabljali.

Želim izvedeti več

RAZVIJEMO dodatne funkcionalnosti za podporo vaših potreb

BI in napredna analitika - ikonaAli orodja storitve Microsoft 365 ne podprejo vaših nestandardnih poslovnih procesov in specifičnih postopkov, ki vašemu podjetju in zaposlenim prinaša dodano vrednost ter omogoča konkurenčno prednost?

V Agitavitu verjamemo, da mora tehnologija služiti ljudem in ne obratno. Če obstoječa storitev ali rešitev storitve Microsoft 365 ne pokriva vaših potreb in zahtev ali delovnih procesov v celoti, vam nudimo dodaten razvoj rešitev, ki bodo popolnoma pisane na kožo vašemu podjetju, vašim procesom in vašim sodelavcem.

Imamo izkušnje z reševanjem kompleksnih izzivov. To potrjujejo tudi številne naše reference, ki smo jim z našim znanjem in izkušnjami pomagali pri doseganju njihovih poslovnih ciljev. Naše stranke in njihove uspešne zgodbe najdete na strani z našimi študijami primera.

 

Celovito vas podpremo pri vaši uporabi Microsoft 365

V Agitavitu celovito poskrbimo za vzpostavitev in uporabo paketa Microsoft 365 − od nakupa licenc in uvajanja izbranega paketa storitve Microsoft 365 do vzdrževanja in naprednega svetovanja.

Ob tem smo tistim, ki Microsoft 365 že uporabljajo, na voljo z Agitavit programom svetovanja pri poslovnih in operativnih izzivih. Na uvodnem sestanku s ključnimi deležniki prepoznamo področja, ki bi jih želeli nasloviti, ter določimo ključne cilje in metrike. V naslednjem koraku izvedemo analizo in pripravimo predlog rešitve.

Se želite prepričati v naše znanje? Vabimo vas k ogledu videoposnetkov spletnih seminarjev, na katerih smo govorili, kako nam pri reševanju poslovnih izzivov pomagajo orodja Microsoft 365. Vsebine najdete na strani s spletnimi seminarji, blogi in novicami.

Naše stranke in njihove uspešne zgodbe

Bayerische Versorgungskammer

Z intranetom še bolj povezani: Bayerische Versorgungskammer

Preberite študijo primera
Zakaj delati z nami?

Storitve Microsoft 365 v Agitavit Solutions pri našem vsakodnevnem delu tudi sami uporabljamo že vrsto let. Olajšajo nam vsakodnevno sodelovanje projektnih in drugih ekip, prenos ključnih informacij med sodelavci ali poslovnimi partnerji, podpirajo prodajni in inovacijski proces, delo z dokumentacijo ter deljenje internega znanja.

S stalnim izobraževanjem naših strokovnjakov sledimo tehnološkemu razvoju in trendom ter imamo obilo izkušenj pri vzpostavitvi sistemov za povečanje učinkovitosti, ekipno delo ter boljšo komunikacijo med zaposlenimi ali poslovnimi partnerji. Smo zlati Microsoft partner, naše izkušnje na tem področju pa potrjujejo tudi pridobljene Microsoft kompetence.

Se želite prepričati v naše znanje? Vabimo vas k ogledu videoposnetka spletnega seminarja, na katerem smo govorili o tem, kako nam pri reševanju izzivov pomagajo orodja Microsoft 365.

<<

"Z našo novo intranetno rešitvijo smo izpolnili več ciljev: našim zaposlenim smo ponudili hiter in enostaven dostop do pravih informacij, s čimer smo prihranili njihov čas, družbi pa denar. Imamo tudi spletni družbeni intranet, ki pomaga pri povezovanju ljudi iz različnih delov družbe. To ni zgolj velika prednosti za interno kulturo, ampak pripomore k ohranjanju, organiziranju in deljenju znanja v družbi."

dr. Maike Kolbeck, vodja službe za korporativno komuniciranje, Bayerische Versorgungskammer

"Pri avtomatizaciji procesa za spodbujanje malih izboljšav, smo se za izvedbo obrnili na podjetje Agitavit. Res lahko pohvalim celotno izvedbo in upoštevanje naših želja, tako z vidika termina kot same zahtevnosti izvedbe. Kar pa je izjemno in nad našimi pričakovanji, pa je bila  zavzetost sodelujočih, ki so skupaj z nami iskali dodatne priložnosti in stremeli k res optimalni rešitvi za končne uporabnike."

Andreja Štirn, tedanja direktorica sektorja za poslovno poročanje in napovedno analitiko, A1

>>
Microsoft Azure SharePoint

Vas zanimajo naše storitve na področju Microsoft 365?

Z veseljem se bomo pogovorili, kako vam lahko pomagamo pri vaših izzivih na tem področju.

Kontaktirajte nas