×

Iščite po straneh Agitavit

NAJBOLJ POGOSTA ISKANJA

Mimo so dnevi, ko je bilo delovno okolje zgolj fizičen prostor. Digitalno delovno okolje preoblikuje delovno izkušnjo zaposlenih s spodbujanjem komunikacije, sodelovanja in inovativnosti. Vse to so ključni dejavniki za digitalno transformacijo ter uspešnost podjetja.

Naša poslanstvo v Agitavit Solutions je ustvarjati celovita in učinkovita digitalna delovna okolja, ki vsem zaposlenim omogočajo dostop do pomembnih informacij za delo, aktivno soustvarjanje kulture, prevzemanje novih in bolj učinkovitih načinov dela ter neposredno vplivanje na doseganje ciljev. Vaše cilje pomagamo doseči z uporabo sodobnih digitalnih orodij storitve Office 365.

Naše storitve

UVEDEMO izbrani paket storitev Office 365
SVETUJEMO in IZOBRAŽUJEMO za izbiro in celovito uvedbo Office 365
RAZVIJEMO dodatne funkcionalnosti za podporo vaših potreb

UVEDEMO izbrani paket storitev Office 365

Razvoj po meri - ikona Office 365 združuje orodja za podporo sodobnega načina dela. Kombinacija najboljših aplikacij v svojem razredu (kot sta Excel in Outlook) z zmogljivimi storitvami v oblaku (OneDrive in Microsoft Teams) omogoča ustvarjanje ter skupno rabo vsebin kjer koli in preko katere koli naprave. V Agitavitu vam:

  • svetujemo pri izbiri pravega paketa storitev (Office 365 Business Essentials, Office 365 Business Premium, Microsoft 365 Business ali Microsoft 365 Enterprise),
  • uredimo nakup licenc glede na izbrani paket,
  • uvedemo izbrani paket storitev.

Če že imate IT infrastrukturo, bomo poskrbeli za prenos podatkov in prilagoditev vašim potrebam.

SVETUJEMO in IZOBRAŽUJEMO za izbiro in celovito uvedbo Office 365

Agitavit eHRM ikona Za doseganje uspešnosti in učinkovitosti digitalnega delovnega okolja so ključni ustrezna uvedba orodij v delovne procese in digitalno infrastrukturo podjetja, upoštevanje varnostnih politik podjetja ter vključevanje in usposabljanje uporabnikov.

Naši strokovnjaki vam svetujejo pri optimalni izbiri in celoviti uvedbi orodij Office 365. Odgovorijo vam na ključna vprašanja: kaj, kdaj in kako uvesti ustrezna digitalna orodja v vaše delovne procese.

Z mislijo na končnega uporabnika vam z delavnicami in intervjuji s ključnimi deležniki pomagamo najti odgovor na vprašanje, kakšno digitalno delovno okolje vaši zaposleni pri svojem delu potrebujejo ter bodo resnično sprejeli in celovito uporabljali.

RAZVIJEMO dodatne funkcionalnosti za podporo vaših potreb

BI in napredna analitika - ikonaAli orodja storitve Office 365 ne podprejo vaših nestandardnih poslovnih procesov in specifičnih postopkov, ki vašemu podjetju in zaposlenim prinaša dodano vrednost ter omogoča konkurenčno prednost?

V Agitavitu verjamemo, da mora tehnologija služiti ljudem in ne obratno.

Če obstoječa storitev ali rešitev storitve Office 365 ne pokriva vaših potreb in zahtev ali delovnih procesov v celoti, vam nudimo dodaten razvoj rešitev, ki bodo popolnoma pisane na kožo vašemu podjetju, vašim procesom in vašim sodelavcem.

 

Paket uvedbe Microsoft Teams

Želite Skype for Business nadomestiti z Microsoft Teams? Ste to že storili, pa zdaj ne veste, kako naprej? Vaši sodelavci že uporabljajo Teams, pa ne veste več, kdo in za kakšne namene ga uporablja? S premišljeno uvedbo Microsoft Teams boste v podjetju postavili temelje za učinkovito komunikacijo in sodelovanje.

Prek Paketa uvedbe Microsoft Teams bomo z vami ugotovili, kako Teams vključiti v obstoječe delovne procese, kdaj in v katerih primerih je orodje smiselno uporabljati in kako nasloviti vprašanja nadzora in varnosti. Ponujamo vam:

1. Pripravo strategije uvedbe treh vsebinsko različnih delovnih ekip v sodelovanju s ključnimi deležniki.
2. Pilotsko uvedbo izbranih treh ekip v Teams.

Naše stranke in njihove uspešne zgodbe

Bayerische Versorgungskammer

Z intranetom še bolj povezani: Bayerische Versorgungskammer

Preberite študijo primera
Zakaj delati z nami?

Storitve Office 365 v Agitavit Solutions pri našem vsakodnevnem delu tudi sami uporabljamo že vrsto let. Olajšajo nam vsakodnevno sodelovanje projektnih in drugih ekip, prenos ključnih informacij med sodelavci ali poslovnimi partnerji, podpirajo prodajni in inovacijski proces, delo z dokumentacijo ter deljenje internega znanja.

 

S stalnim izobraževanjem naših strokovnjakov sledimo tehnološkemu razvoju in trendom ter imamo obilo izkušenj pri vzpostavitvi sistemov za povečanje učinkovitosti, ekipno delo ter boljšo komunikacijo med zaposlenimi ali poslovnimi partnerji. Smo zlati Microsoft partner, naše izkušnje na tem področju pa potrjujejo tudi pridobljene Microsoft kompetence.

<<

"Z našo novo intranetno rešitvijo smo izpolnili več ciljev: našim zaposlenim smo ponudili hiter in enostaven dostop do pravih informacij, s čimer smo prihranili njihov čas, družbi pa denar. Imamo tudi spletni družbeni intranet, ki pomaga pri povezovanju ljudi iz različnih delov družbe. To ni zgolj velika prednosti za interno kulturo, ampak pripomore k ohranjanju, organiziranju in deljenju znanja v družbi."

dr. Maike Kolbeck, vodja službe za korporativno komuniciranje, Bayerische Versorgungskammer

"Pri avtomatizaciji procesa za spodbujanje malih izboljšav, smo se za izvedbo obrnili na podjetje Agitavit. Res lahko pohvalim celotno izvedbo in upoštevanje naših želja, tako z vidika termina kot same zahtevnosti izvedbe. Kar pa je izjemno in nad našimi pričakovanji, pa je bila  zavzetost sodelujočih, ki so skupaj z nami iskali dodatne priložnosti in stremeli k res optimalni rešitvi za končne uporabnike."

Andreja Štirn, tedanja direktorica sektorja za poslovno poročanje in napovedno analitiko, A1

>>
SharePoint Office 365 Microsoft Azure

Vas zanimajo naše storitve in rešitve na področju Office 365?

Z veseljem se bomo pogovorili, kako vam lahko pomagamo na tem področju.

Kontaktirajte nas