×

Iščite po straneh Agitavit

NAJBOLJ POGOSTA ISKANJA
PAKET SVETOVANJA MICROSOFT 365

 

V vašem podjetju uporabljate Microsoft 365 in ste naleteli na izziv, ki bi ga želeli hitro  in učinkovito rešiti? Ugotavljate, da zaposleni nove tehnologije ne uporabljajo v skladu s cilji uvedbe in zato ne izkoriščate polnega potenciala Microsoft 365? Ali pa se sprašujete, kako posamezna orodja ustrezno uvesti v vaše delovne procese?

Verjamemo v učinkovitost in hitro doseganje rezultatov. Zato podjetjem, ki so pri svojem delu naletela na izzive digitalnega delovnega okolja, ponujamo paket svetovanja pri uporabi Microsoft 365. Vaše podjetje – vaše potrebe. V okviru paketa na uvodnem sestanku s ključnimi deležniki prepoznamo področja, ki jih bi želeli nasloviti, in določimo ključne cilje in metrike, ki jih želimo doseči. V naslednjem koraku izvedemo analizo in pripravimo predlog rešitve za vas. Projekt izvedemo hitro in učinkovito.

 

KAKO POTEKA SVETOVANJE?
  1. Uvodna analiza in svetovanje pri vašem izzivu na področju digitalnega delovnega okolja z Microsoft 365

V intervjujih s ključnimi deležniki v podjetju se z vami pogovorimo o vaših poslovnih in operativnih potrebah in izzivih na področju digitalnega delovnega okolja. Na podlagi spoznanj vam svetujemo in priporočimo rešitve Microsoft 365, ki ustrezajo vašim potrebam. Prav tako predlagamo ključne metrike, ki jih bomo spremljali pri reševanju izziva.

 

  1. Reševanje vašega izziva

Imamo izkušnje z reševanjem kompleksnih izzivov. To potrjujejo tudi številne naše reference, ki smo jim z znanjem in izkušnjami naših tehničnih strokovnjakov pomagali pri doseganju poslovnih ciljev. Vabljeni k ogledu naših študij primera.

 

 

Vas zanimajo naše storitve na področju Microsoft 365?

Z veseljem se bomo pogovorili, kako vam lahko pomagamo pri vaših izzivih na tem področju.

Kontaktirajte nas