×

Iščite po straneh Agitavit

NAJBOLJ POGOSTA ISKANJA

Uigrane ekipe bodo vedno ustvarile večjo dodano vrednost kot še tako dober posameznik. Za doseganje vrhunskih rezultatov mora vsak član skupine razumeti skupni cilj in videti, kako njegovo vpliva na ekipo in prispeva k uspehu podjetja. Sodobni načini dela od zaposlenih zahtevajo učinkovito sodelovanje, oddaljeno komunikacijo, hitro ter pregledno deljenje dokumentov in znanja.

V Agitavit Solutions vam vaše cilje pomagamo doseči z uporabo sodobnih orodij za produktivnost in sodelovanje, kot so Office 365, SharePoint 2016 in Azure.

Z uvedbo intranet portala, ki je prilagojen vašim poslovnim procesom in načinu dela, boste ustvarili učinkovito digitalno delovno okolje. S tem boste svoji ekipi omogočili enostavno delo v skupini, hitro izmenjavo znanja in idej ter uspešno izvajanje projektov. Tako boste izboljšali komunikacijo in sodelovanje ter povečali učinkovitost ter zavzetost svojih zaposlenih.

Naše storitve

Poslovni in intranet portali

Razmišljate o bolj učinkovitem delu zaposlenih ali boljši komunikaciji s poslovnimi partnerji?
Načrtujemo in oblikujemo intranet ali poslovni portal ter ga uvedemo v podjetje.

Nadgradnje in migracije

Imate portalne rešitve ali aplikacije starejše generacije?
Znamo jih posodobiti in podatke prenesti na SharePoint Online ali SharePoint 2016.

Svetovanje

Želite digitalizirati svoje delovno okolje, pa ne veste, kako bi se tega lotili? Z vami z veseljem delimo večletne izkušnje in svetujemo, katera rešitev in pristop sta za vas najprimernejša.

Podpora in vzdrževanje

Imate nov portal. Kaj pa zdaj? Nudimo vzdrževanje rešitev in zagotavljamo podporo uporabnikom. Spremljamo potrebe in želje uporabnikov ter rešitev nadgrajujemo in prilagajamo.

Prehod na Office 365 in SharePoint

Imate nameščeno platformo, pa ne veste, kako jo uporabiti? Z našimi izkušnjami in poznavanjem tehnologij vam pomagamo izkoristiti potencial, ki ga prinašajo Microsoftove oblačne storitve.

Informiranje, komunikacija, produktivnost in sodelovanje skozi Office 365

Za uspeh podjetja je nujna skrb za dobro izkušnjo stranke (Customer Experience), poleg tega pa je v zadnjem času vse bolj pomembna tudi skrb za zaposlene in njihovo izkušnjo na delovnem mestu (Employee Experience). Podjetja želimo zaposlenim zagotoviti digitalno delovno okolje, da lahko svoje delo opravljajo karseda kvalitetno in učinkovito. V času digitalne preobrazbe se zato v podjetjih pojavljajo ključna vprašanja: kaj, kdaj in kako uvesti ustrezna digitalna orodja (na primer Office 365) v delovne procese in okolje na način, da jih bomo v največji meri izkoristili, da jih bodo zaposleni sprejeli in prepoznali dodano vrednost njihove uporabe.

Oglejte si več

Prenesite naš vodič

Uspešen prehod na SharePoint 2016 in SharePoint Online

Prenesite naš vodič
Uspešen prehod na SharePoint 2016 in SharePoint Online

  SharePoint 2016 in SharePoint Online imata v primerjavi s starejšimi različicami številne prednosti - od novih funkcionalnosti, izboljšanih performanc, skalabilnosti, do možnosti hibridne vzpostavitve.

  Naše stranke in njihove uspešne zgodbe

  Bayerische Versorgungskammer

  Z intranetom še bolj povezani: Bayerische Versorgungskammer

  Preberite študijo primera
  Zakaj delati z nami?

  Postavitev internih in poslovnih portalov je ena od naših ključnih kompetenc. Intranet portal tudi sami uporabljamo že vrsto let, nadgradili pa smo ga z vrsto aplikacij in dodatkov, ki nam olajšajo vsakodnevno komunikacijo ter sodelovanje projektnih in drugih timov, podpirajo prodajni proces, upravljanje dokumentacije in deljenje znanja. Sledimo tehnološkemu razvoju in trendom ter imamo obilo izkušenj pri vzpostavitvi sistemov za povečanje učinkovitosti, ekipno delo in boljšo komunikacijo med zaposlenimi ali poslovnimi partnerji. To dokazuje tudi kompetenca Microsoft Gold Collaboration and Content.

  Svetujemo pri načrtovanju uvedbe portalov, kar poleg uvedbe tehnološke platforme vključuje tudi opredelitev informacijske arhitekture ter organizacijo vsebin, določitev uredniških postopkov, podporo delovnim tokovom in procesom. Nadalje poskrbimo, da so informacije in podatki ustrezno zaščiteni preko avtorizacij in dostopov ter da je na voljo tudi sled, kdo je imel dostop do katerih podatkov. Če platforme ne podpirajo vaših potreb, vam z znanjem razvoja po meri razvijemo aplikacijo, ki bo reševala vaš specifičen izziv.

  <<

  "Pri avtomatizaciji procesa za spodbujanje malih izboljšav, smo se za izvedbo obrnili na podjetje Agitavit. Res lahko pohvalim celotno izvedbo in upoštevanje naših želja, tako z vidika termina kot same zahtevnosti izvedbe. Kar pa je izjemno in nad našimi pričakovanji, pa je bila  zavzetost sodelujočih, ki so skupaj z nami iskali dodatne priložnosti in stremeli k res optimalni rešitvi za končne uporabnike."

  Andreja Štirn, tedanja direktorica sektorja za poslovno poročanje in napovedno analitiko, A1

  "Z našo novo intranetno rešitvijo smo izpolnili več ciljev: našim zaposlenim smo ponudili hiter in enostaven dostop do pravih informacij, s čimer smo prihranili njihov čas, družbi pa denar. Imamo tudi spletni družbeni intranet, ki pomaga pri povezovanju ljudi iz različnih delov družbe. To ni zgolj velika prednosti za interno kulturo, ampak pripomore k ohranjanju, organiziranju in deljenju znanja v družbi."

  dr. Maike Kolbeck, vodja službe za korporativno komuniciranje, Bayerische Versorgungskammer

  >>
  SharePoint Office 365 Microsoft Azure

  Želite tudi vi sodelovati z nami?

  Z veseljem se bomo pogovorili o vaših poslovnih izzivih in njihovem reševanju.

  Kontaktirajte nas