×

Iščite po straneh Agitavit

NAJBOLJ POGOSTA ISKANJA

V podjetjih danes nastaja in se zbira ogromna količina podatkov; kopičijo se zapisi o poslovnih entitetah in transakcijah, zapisi iz najrazličnejših aplikacij, strojev, naprav in senzorjev. Preteklo delovanje podjetij skriva v sebi znanje, iz katerega lahko podjetja in posamezniki črpajo usmeritve za svojo prihodnost.

Naša ekipa analitikov vaše podatke poveže in pretvori v dragocena spoznanja, ki vam bodo pomagala pri načrtovanju poslovnih aktivnosti. V poslovnim uporabnikom dostopni in razumljivi predstavitvi podatkov boste našli informacije, ki so ključne za sprejemanje pravilnih poslovnih odločitev in doseganje konkurenčne prednosti.

Ker sledimo vodilu, da so analitične storitve dostopne tudi manjšim organizacijam in posameznim oddelkom, ponujamo poslovne modele z nizkimi zagonskimi stroški na temelju vedno bolj razširjenih Microsoftovih oblačnih rešitev, kot sta Machine Learning in Power BI.

Pridobili smo tudi kompetenco Microsoft Silver Data Analytics.

Naše storitve

Napovedna analitika

Naj podatki ne bodo samo zapis časa, ki trati prostor na diskih. Uporabljamo statistična orodja in algoritme, s katerimi v obstoječih podatkih poiščemo različne vzorce, ki so povezani s poslovnimi rezultati.

Napredna analiza podatkov

Pri delu ustvarjamo in zbiramo vedno večje količine podatkov. Ti kot senca odražajo naša dejanja in naše delo. Z ustrezno analizo in statistično obdelavo lahko izvemo marsikaj novega in koristnega.

Vizualizacija podatkov

Pravijo, da ni boljšega skrivališča, kot je biti vsem na očeh. Ključni podatek, ki bi obrnil poslovne krivulje in rešil dan, bo zlahka spregledan, če se nahaja v 27. vrstici in 36. stolpcu velike s številkami polne preglednice. Vaše ključne podatke predstavimo v sodobnih barvah in privlačnih oblikah.

Samopostrežna analitika in poročanje

Obstoječa poročila ne kažejo celotne zgodbe, spremeniti pa jih noče nihče? Z orodji samopostrežnega poročanja podatke zajamemo iz obstoječih in novih virov, ustrezno preoblikujemo in uparimo ter iz njih zgradimo interaktiven poročilni portal, ki ima predvsem poslovno vrednost

Analitike in vizualizacije IoT podatkov

Zajem podatkov iz množice samostojnih senzorjev omogoča sprotno spremljanje in optimizacijo procesov. Naše rešitve ponujajo zajem podatkov, agregacijo in statistično obdelavo ter predstavitev, kjer koli in kadarkoli potrebujemo rezultate.

Prenesite naš letak

Hitro in enostavno do poljubnega vpogleda v vaše podatke

Prenesite naš letak

Vabljeni, da prenesete dokument, v katerem vam med drugim pojasnimo, katere dodatne vrednosti vam prinaša samostojno upravljanje podatkov, zakaj izbrati uporabo orodja za samopostrežno analitiko in katere so prednosti orodja Microsoft Power BI.

Kako se lotimo vašega izziva?

Vedno izhajamo iz vaše poslovne potrebe in jasno določenega cilja. Znamo poslušati, razumeti in vam pripraviti pravo rešitev, projekt pa izpeljemo po uveljavljenem postopku CRISP-DM.

01
Zbiranje podatkov
02
Čiščenje in obdelovanje podatkov
03
Modeliranje podatkov
04
Napredna analitika
05
Poročila in vizualizacija podatkov
06
Spremljanje
    Cortana Microsoft SQL server logo Power BI logo AzureML R Studio python logo Microsoft Azure

Želite tudi vi sodelovati z nami?

Z veseljem se bomo pogovorili o vaših poslovnih izzivih in njihovem reševanju.

Kontaktirajte nas