×

Iščite po straneh Agitavit

NAJBOLJ POGOSTA ISKANJA

Za rešitve po meri se naši naročniki odločijo, ko na trgu ne najdejo že izdelane rešitve. Navadno gre za podporo nestandardnim poslovnim procesom in specifičnim postopkom, ki podjetjem prinašajo dodano vrednost ter omogočajo konkurenčno prednost.

V Agitavit Solutions imamo na področju razvoja po meri dolgoletne izkušnje, uspešno smo zaključili že več kot 60 unikatnih projektov tako za mala in srednje velika podjetja kot tudi za mednarodne korporacije. Naše izkušnje in znanje na tem področju potrjuje tudi kompetenca Microsoft Gold Application Development.

Pri projektih razvoja po meri naročnika vodimo skozi vse faze - od poslovne analize in opredelitve zahtev, preko oblikovanja rešitve ter priprave specifikacij do izvedbe, uvedbe in vzdrževanja. Znamo se tudi prilagoditi in vskočiti le pri tistem delu, kjer nas potrebujete.

Naše storitve

Poslovna analiza in svetovanje

Znamo postaviti prava vprašanja ter iz deležnikov izvabiti poslovne in uporabniške zahteve. Analiziramo obstoječe stanje in vam izdelamo predloge optimalnih rešitev za vaše izzive.

Razvoj aplikacij

Izdelamo načrt rešitve, določimo arhitekturo ter oblikujemo uporabniški vmesnik in uporabniško izkušnjo. Aplikacijo po meri razvijemo skladno z dobrimi praksami razvoja programske opreme.

Integracija različnih sistemov

Rešitev integriramo z vašimi obstoječimi sistemi, zato da je čimbolj vpeta v vaše obstoječe okolje in poslovne procese.

Migracija in nadgradnja s starejše različice

Podpora in vzdrževanje

Nudimo vzdrževanje rešitev in zagotavljamo podporo uporabnikom. Spremljamo potrebe in želje uporabnikov ter nadgrajujemo rešitev.

Zanesljivost

V Agitavit Solutions je pomembno vodilo biti zanesljiv partner naših strank. To vključuje tako kakovostno in pravočasno dobavo rešitve kot tudi skrb za zadovoljstvo vsake naše stranke ter končnih uporabnikov z našo storitvijo in izdelki. Pri projektih ne želimo biti zgolj implementatorji rešitev, ampak predvsem svetovalci naših naročnikov. Poslušamo jih, da bi razumeli, s kakšnim izzivom se soočajo in kakšno spremembo v poslovanju želijo doseči. Na osnovi tega nato skupaj z njimi zasnujemo, kako bomo njihovo potrebo naslovili s pomočjo informacijske tehnologije. Prav tako intenzivno sodelujemo z bodočimi poslovnimi uporabniki v času uvedbe, zbiramo njihove odzive in neprestano izboljšujemo rešitev.

Smo Microsoftov partner z zlato kompetenco za razvoj aplikacij po meri, zanesljivost izvedbe pa zagotavljamo z ekipo izkušenih analitikov, projektnih vodij, razvijalcev in članov ekipe za zagotavljanje kakovosti, ki je doslej uspešno izvedla že več kot 60 različnih projektov razvoja po meri.

Primeri rešitev


01

Poslovanje s poslovnimi partnerji (B2B)

Želite poenotiti poslovanje s svojimi poslovnimi partnerji? Bi jih radi ažurno obveščali o vaši ponudbi in novostih v poslovanju?
Rešitev je B2B platforma, ki vsebuje katalog izdelkov in storitev, podpira procese naročanja in reklamacij ter omogoča obveščanje in izvedbo marketinških aktivnosti. Preko povezave z zalednim poslovnim in CRM sistemom omogoča zaključen pregled nad procesi in podatki, ki so povezani s poslovnimi partnerji.

02

Produktni informacijski sistem

Veste, kje se nahajajo ažurne informacije in dokumenti o vaših produktih? Porabite veliko časa, da pripravite katalog produktov ali ustrezno informacijo o produktu posredujete stranki ali partnerju?
Rešitev je produktni informacijski sistem, ki je centralna baza znanja o vaših izdelkih. Vključuje tehnične specifikacije in risbe, marketinške opise v več jezikih, fotografije in videoposnetke. Sistem nudi podporo internim procesom nastajanja in potrjevanja produktnih informacij ter njihovim nadaljnjim objavam za različne potrebe in medije.

03

Upravljanje življenjskega cikla produkta

Je proces življenjskega cikla vaših produktov tako kompleksen ali specifičen, da ga ne podpira nobena od obstoječih rešitev na trgu?
Podpora za celovito upravljanje življenjskega cikla produktov je lahko prilagojena samo vam. Ponuja informacijsko in procesno podporo različnim funkcijam podjetja in fazam razvoja produkta - od idejne zasnove, analize, ocene zmožnosti za izvedbo in napovedovanja prodaje do izvedbe in lansiranja produkta na trg.

04

3D-modeliranje in personalizacija izdelkov

Želite pospešiti prodajo in svojim strankam ponuditi možnost, da si vaše produkte sami prilagodijo po lastnih potrebah?
Lahko jim ponudite sistem za načrtovanje in oblikovanje izdelkov. Rešitev vsebuje interaktiven tridimenzionalen model izdelka - kupci vanj vnesejo parametre izdelka, svoje zahteve in želje, sistem pa jim nato predlaga tip izdelka in njegovo konfiguracijo, ki specifičnim zahtevam stranke najbolje ustreza. Za oblikovani izdelek lahko uporabnik v naslednjem koraku tudi odda naročilo.

05

Internet stvari

Vaše naprave pošiljajo kup podatkov, pa ne veste, kako jih povezati in prikazati različnim uporabnikom, da se bodo lahko hitreje in bolje odločali? Ali pa šele vstopate na vlak digitalizacije in boste sistem merjenja in spremljanja šele vzpostavili?
Za vas izdelamo celoten projekt, izvedemo zajem in analizo podatkov, pripravimo poročila in modele za napovedovanje. Preberite tudi področje napredne analitike.

06

Rešitev po vaši meri

Če produkti na trgu ne pokrijejo vaših zahtev in našteta področja ne nudijo neposrednega odgovora na vaš izziv, vam nudimo razvoj unikatne informacijske rešitve, ki bo pisana na kožo samo vam. Pri tem vas vodimo čez celoten projekt, analiziramo situacijo, glede na zahteve svetujemo pri oblikovanju rešitve in na koncu rešitev tudi dostavimo. Hkrati nudimo tudi podporo v času produkcijske uporabe.

07

Podpora internim zahtevkom z enotnimi delovnimi tokovi

Želite vzpostaviti nadzor nad procesi potrjevanja različnih zahtevkov?
Rešitev so elektronski obrazci, ki jih lahko prilagodite svojim potrebam in povežete v delovni tok. S tem poskrbite za večjo učinkovitost pri potrjevanju in upravljanju najrazličnejših internih zahtevkov.

08

Načrtovanje proizvodnje

Kako posamezne delovne naloge na stroje razporediti tako, da bodo ti optimalno izkoriščeni?
Rešitev je sistem za načrtovanje in optimizacijo proizvodnje, ki podpira upravljanje delovnih kapacitet, urnikov in operacij, načrtovanje in zaključevanje proizvodnje, spremljanje realizacije ter pripravo poročil.

Prenesite naš vodič

Miti in resnice o razvoju rešitve po meri

Prenesite naš vodič
Miti in resnice o razvoju rešitve po meri
  • 15 min branja

Razvoj po meri je prava izbira, ko je z informacijsko rešitvijo treba podpreti specifično delovanje organizacije. Preberite naša priporočila.

Kako pristopimo k razvoju rešitev?

01
Analiziramo
procese in zahteve
Začnemo z analizo obstoječega stanja in nadaljujemo z oblikovanjem poslovnih in uporabniških zahtev za končno rešitev. Izdelamo predlog rešitve in pripravimo vzpostavitveni dokument projekta.
>>
02
Oblikujemo in
načrtujemo rešitev
V tej fazi pripravimo načrt rešitve, postavimo arhitekturo, napišemo funkcionalno specifikacijo, uporabniške zgodbe, oblikujemo uporabniški vmesnik in izdelamo načrt uvedbe rešitve.
>>
03
Razvijemo in implementiramo
Na podlagi specifikacij razvijemo rešitev. Razvoj poteka iterativno oziroma agilno, tako da naročnik lahko že med samo fazo spremlja in preizkuša razvijajočo se rešitev ter vpliva na njen nadaljnji razvoj.
>>
04
Testiramo in integriramo
Za kakovost skrbimo skozi celoten projekt, na koncu pa celovito rešitev še dodatno testiramo. Poskrbimo za integracijo z obstoječimi sistemi v naročnikovem okolju in - po potrebi - tudi za migracijo podatkov.
>>
05
Vzdržujemo in prilagajamo
Naročniku nudimo vzdrževanje in podporo pri uporabi rešitve. Z nadgradnjami rešitev prilagajamo spremembam in novim zahtevam naročnika.

“V 20 letih še nisem imel priložnosti sodelovati s tako agilnim, zanesljivim in na stranko osredotočenim podjetjem. Agitavit je res pravi partner, ko gre za doseganje zahtevnih poslovnih ciljev.”

Stefan Luhede, NBS - Head Sandoz IT CC R&D, HEXAL AG

    HTML 5 Microsoft net framework Microsoft SQL server logo Microsoft Azure Xamarin

Želite tudi vi sodelovati z nami?

Z veseljem se bomo pogovorili o vaših poslovnih izzivih in njihovem reševanju.

Kontaktirajte nas