Microsoftova NT konferenca je največja slovenska tehnološka konferenca, na letošnji izdaji bomo skupaj s podjetjem Mercator predstavili platformo mi.Mercator, namenjeno grajenju digitalne izkušnje vseh zaposlenih.

Tradicionalna NT konferenca je stičišče tehnološke in poslovne odličnosti, seminarji pa so zasnovani na način poglobljenega vpogleda v izbrano tematiko. Letos se bodo udeleženci po letu premora srečali v živo, in sicer bo dogodek potekal med 27. in 29. septembrom v Portorožu.

V sodelovanju z Mercatorjem bomo predstavili mi.Mercator − platformo, namenjeno zaposlenim vseh družb Skupine Mercator, s katero gradijo digitalno izkušnjo vsakega posameznika. Na predavanju bomo med drugim odgovorili na vprašanji, s katerimi izzivi smo se pri interni digitalizaciji soočali in kateri so naslednji koraki pri zasledovanju vizije celovite digitalne izkušnje za 21 tisoč zaposlenih.

Predavanje bo na sporedu v torek, 28. septembra 2021 ob 11. uri v dvorani Mediteranea. Na oder bosta stopila Tina Zafred, vodja področja IT operacije in produktni vodja mi.Mercator (Mercator) ter Peter Javornik, vodja programa Digital Workplace (Agitavit Solutions).Več o vsebini:

mi.Mercator – Employee Experience Platform

Mercator zaposluje 21 tisoč ljudi na petih trgih. Kot ključni fokus so si zastavili cilj poenotenosti trgov tako z vidika interne komunikacije kot tudi delovanja skupine. V sodelovanju z Agitavit Solutions se je rodila ideja o platformi mi.Mercator.

Za podjetje z različnim digitalnim predznanjem zaposlenih in nizkim odstotkom zaposlenih z dostopom do interneta je interna digitalizacija velik korak. Vse spremembe načrtno podpirajo s krepitvijo blagovne znamke delodajalca, saj si prizadevajo, da zaposleni spremembe razumejo in jih sprejemajo v luči izboljšanja kakovosti njihovega časa, posvečenega delu. Le tako lahko svojim kupcem ponudijo najboljšo izkušnjo.

Pogledali bomo, kako smo se lotili projekta, katere izzive nam je digitalizacija prinesla in kaj smo se pri tem naučili. Posebno pozornost bomo ob tem namenili tehnološkemu vidiku platforme in prihodnjemu fokusu digitalne izkušnje Mercatorjevih zaposlenih.

Več informacij o programu najdete na spletni strani NT konference 2021.