Podjetje Agitavit Solutions s sedežem v Ljubljani v letošnjem letu obeležuje 15-letnico delovanja. V četrtek, 20. septembra 2018 smo s ponosom obeležili še eno prelomnico v Agitavitovem poslovanju, in sicer otvoritev druge poslovne enote. V družbi sodelavcev smo slavnostno odprli vrata novih prostorov v Mariboru.

Ključna vrednota Agitavita je odgovoren odnos do naših zaposlenih. Zavedamo se, da samo zadovoljni sodelavci lahko navdušijo naše stranke, kar je naše poslanstvo. Ker v zadnjih letih povečujemo število zaposlenih s štajerske regije, smo v želji zagotoviti kakovostno delovno okolje sklenili ponuditi enostavnejši prihod na delovno mesto z odprtjem nove poslovne enote. “Želeli smo namreč, da bi manj časa preživeli na cesti ter bi tako lahko svoj čas namenili stvarem in ljudem, ki so za vas pomembni,” je na otvoritvi mariborske poslovne enote zbranim sodelavcem povedala direktorica Anka Brus. Naše nove poslovne prostore, ki sicer delujejo že od začetka septembra, tako najdete na naslovu Perhavčeva ulica 36, 2000 Maribor, Slovenija.

Vzdušje na otvoritveni slovesnosti je bilo prijetno, dogodku v Mariboru pa so se prek povezave v živo pridružili sodelavci iz ljubljanske poslovne enote. »Odprtje mariborske podružnice je za Agitavit pomemben mejnik. V obeh pisarnah skupaj nas je že preko 90 sodelavcev in novi prostori nam bodo omogočili, da bomo še bolje in bolj učinkovito sodelovali ter ustvarjali dodano vrednost za naše stranke,« je zbranim sodelavcem poudarila direktorica Anka Brus ter se zahvalila vsem, ki so pripomogli k odprtju.

Krepimo ekipo v Mariboru

V letošnjem letu se je Agitavitu tako v Ljubljani kot tudi v Mariboru pridružilo že 15 novih sodelavcev. Delovni teden je v mariborski poslovni enoti v začetku septembra začelo osem sodelavcev, v prihodnjih mesecih pa načrtujemo krepitev mariborske ekipe, predvsem z razvijalci programske opreme. Vabimo vas k ogledu prostih delovnih mest v Agitavitu na naši zaposlitveni strani.  

 

Uradna otvoritev poslovne enote Maribor.

 

Prostori poslovne enote Maribor.

 

Prostori poslovne enote Maribor.