Kateri so aktualni trendi ter prihodnje smernice na področju tehnologije in poslovanja, bomo izvedeli na jesenskem NT Remote − virtualni NT konferenci. Kot podporniki dogodka bomo predstavili primer transformacije digitalnega delovnega okolja v podjetju Bankart.

NT konferenca se zaradi trenutnih razmer tudi v svoji letošnji jesenski izdaji iz Portoroža seli v virtualno obliko. Dogodek NT Remote bo tako 24. in 25. novembra 2020 potekal prek spleta. Kot dolgoletni partner podjetja Microsoft bomo tudi tokrat podprli deljenje tehnoloških novosti, poslovnih trendov, dobrih praks in novega znanja kot sponzorji NT Remote.

Predstavitev primera iz prakse

Na virtualnem dogodku bomo skupaj s partnerskim podjetjem Bankart d.o.o. delili primer dobre prakse. Direktor razvoja Primož Kraševec (Bankart) in svetovalec za Microsoft 365 Niko Dolenc (Agitavit) bosta predstavila projekt celovite preobrazbe Bankartovega digitalnega delovnega okolja z Microsoft 365.

Na predstavitvi bosta odgovorila na vprašanja:

  1. na kakšen način so se v podjetju Bankart v sodelovanju s strokovnjaki Agitavit Solutions lotili reševanja izzivov na področju interne komunikacije in sodelovanja,
  2. kako so s storitvijo Microsoft 365 ustvarili celovito digitalno delovno okolje,
  3. katere so prednosti, ki se v podjetju Bankart kažejo po izvedenem projektu.
Vabljeni k spremljanju vsebine. Za več informacij o programu obiščite spletno stran NT Remote.