V Agitavitu ponosno podpiramo izvedbo prve Konference internega komuniciranja v Sloveniji, namenjene osvetlitvi mednarodnih trendov in izmenjavi dobrih domačih praks.

Čez noč smo vstopili v ero internega komuniciranja in razvoj na tem področju je izjemen. Prihodnost pripada tistim, ki so prepoznali, da so pogoj za dolgoročno uspešnost dobri odnosi med organizacijo in zaposlenimi. Aprila bo tako strokovnjake in praktike internega komuniciranja zbrala prva Konferenca internega komuniciranja. Na njej bomo pregledali mednarodne trende v stroki in prisluhnili zglednim praksam v domačem okolju. Dogodek bo podkrepila poslovna sekcija s poudarkom na sodobnem digitalnem internem komuniciranju.

kik-agitavit-logo.svg

V Agitavitu z uvajanjem sodobnih digitalnih delovnih okolij​ za komunikacijo in sodelovanje zaposlenih podpiramo podjetja pri njihovi digitalni preobrazbi. Ob tem tudi sami stalno nadgrajujemo našo interno komunikacijo tako, da celovito služi potrebam sodelavcev. Zato s ponosom podpiramo izmenjavo izkušenj in dobrih praks na Konferenci internega komuniciranja ter tako spodbujamo trend razvoja tega področja v Sloveniji.

Več informacij o konferenci, ki bo 22. aprila 2021, najdete TUKAJ.