×

Iščite po straneh Agitavit

NAJBOLJ POGOSTA ISKANJA

Ponosni pokrovitelj HRM kongresa 2020 v Beogradu

eHRM
V Srbiji bo konec februarja predstavnike kadrovske vloge na enem mestu združil 3. HRM kongres. Potekal bo pod pokroviteljstvom eHRM, rešitev pa bo Nataša Dremelj predstavila tudi v okviru rednega programa kongresa.

V beograjskem hotelu Crowne Plaza se bo 25. februarja v organizaciji Menadžment Centra Beograd odvil 3. HRM kongres 2020. Na enodnevnem dogodku se bo ob pomembnih HR temah družilo več kot 500 predstavnikov kadrovske vloge nekaterih najboljših srbskih in mednarodnih podjetij.

Med podporniki osrednjega kadrovskega srečanja v Srbiji je tudi eHRM, naša ekipa pa se bo na dogodku predstavljala pod sloganom “Zgradite ekipo za izzive prihodnosti”. Na razstavnem prostoru v Beogradu se bodo udeleženci lahko seznanili z rešitvijo za podporo kadrovskim procesom in postavili vprašanja našim strokovnjakom.

eHRM v programu kongresa

Nataša Dremelj, vodja programa HRM v Agitavit Solutions, bo na kongresu udeležencem predstavila, kako lahko rešitev eHRM celovito podpre njihovo delo z zaposlenimi. Iz lastnih izkušenj na področju ravnanja z ljudmi pri delu ter vodenja projektov digitalizacije kadrovskih procesov za številna domača in tuja podjetja bo orisala, katere priložnosti digitalizacija ponuja posameznim deležnikov in kako jim eHRM lahko pomaga pri ustvarjanju zavzetih sodelavcev.

Več informacij o letošnji izdaji beograjskega HRM kongresa najdete na spletni strani dogodka.

Želim prejemati vaše informacije

Vpišite elektronski naslov, kamor bomo pošiljali naša obvestila.