×

Iščite po straneh Agitavit

NAJBOLJ POGOSTA ISKANJA

Mercator

Digitalno delovno okolje

Z mi.Mercator do celovite digitalne izkušnje zaposlenih

Mercator zaposluje 21 tisoč ljudi na petih trgih. Kot ključni fokus so si zastavili cilj poenotenosti trgov tako z vidika interne komunikacije kot tudi delovanja skupine. V sodelovanju z Agitavit Solutions se je rodila ideja o mi.Mercator − platformi, namenjeni zaposlenim vseh družb Skupine Mercator, s katero gradijo digitalno izkušnjo vsakega posameznika.

Spoznajte mi.Mercator v videoposnetku:

 

Platformo mi.Mercator bomo skupaj z Mercatorjem predstavili na odru NT konference 2021. Predavanje bo na sporedu v torek, 28. septembra 2021 ob 11. uri v dvorani Mediteranea.

O naročniku

Skupina Mercator je ena največjih gospodarskih skupin v Sloveniji, ki se ponaša z gosto in razvejano maloprodajno mrežo trgovin s ponudbo izdelkov vsakdanje potrošnje. Svojim kupcem zagotavljajo več kot 40.000 vrst izdelkov dnevne rabe in skušajo čim bolje zadovoljiti njihove različne želje, okuse in potrebe.

Z 10 tisoč zaposlenimi so največji slovenski delodajalec. Delujejo v celotni regiji Jugovzhodne Evrope, v kateri skupaj zaposlujejo več kot 21 tisoč ljudi. Usmerjeni so v doseganje poslovnih ciljev s kompetentnimi zadovoljnimi in motiviranimi zaposlenimi, ki skupaj ustvarjajo najboljšo sosesko.

"Ponosni smo, da na mi.Mercatorju, naši digitalni platformi, gradimo digitalno izkušnjo našega zaposlenega. Pozicionirali smo jo kot enotno vstopno točko, kjer zaposleni dostopajo do svojih aplikacij, plana dela, dokumentov ter do svojih izobraževanj."

Tina Zafred, vodja področja IT operacije in produktni vodja mi.Mercator, Mercator

Želite celovito nadgraditi digitalno delovno okolje?

Z veseljem se bomo pogovorili o vaših željah in izzivih na tem področju.

Kontaktirajte nas