×

Iščite po straneh Agitavit

NAJBOLJ POGOSTA ISKANJA
oktober 2021
eHRM

Spletni dogodek: Digitalizacija HR iz prve roke

Za uspešno, strateško in agilno HR funkcijo je kadrovski informacijski sistem nuja. Njegova uvedba v podjetje pomeni novost, za katero je dobro, da jo sprejmejo in uporabljajo prav vsi sodelavci. Kako so se digitalizacije HR procesov lotili v AMZS in KingsBox, sta na spletnem pogovoru z nami delili gostujoči HR strokovnjakinji.

Vse več in več podjetij se odloča za digitalizacijo HR procesov, saj ta prinaša večjo učinkovitost pri delu s kadri, posledično pa bolj zadovoljne in produktivne zaposlene. Tovrstni projekti ob tem pomenijo spremembo, ki lahko naleti na odpor med sodelavci.

Kako novi HR sistem učinkovito uvesti v podjetje? Na kaj moramo pri digitalizaciji biti pozorni? Kako zagotoviti, da bodo prav vsi zaposleni videli njene prednosti? Na vprašanja smo odgovarjali skupaj z Nastjo Drolc, strokovno sodelavko za kadrovske zadeve iz AMZS d.d. in Živo Cotič Bizjak, HR Manager v TNG oprema d.o.o., ki deluje pod blagovno znamko KingsBox. Svoje odgovore sta podkrepili s svojimi izkušnjami.

Med drugim bo beseda z Živo in Nastjo tekla o:

  1. Kako sta se lotili digitalizacije HR procesov?
  2. S katerimi konkretnimi aktivnostmi sta zagotovili uspeh projekta?
  3. Kaj bi priporočili tistim, ki se digitalizacije lotevajo?

 

O AVTORJU

Rešitev eHRM že več kot 15 let podpira domača in tuja podjetja pri doseganju polnega potenciala zaposlenih ter graditvi ekipe za poslovne uspehe. Na enem mestu združuje kadrovske procese, zaposlene in tehnologijo, s čimer je učinkovita podpora pri vodenju in razvoju zaposlenih. Ekipa eHRM v rešitev že več kot 15 let združuje tako lastne izkušnje in potrebe kot tudi priporočila, dobre prakse in želje zvestih strank. Poleg uvedbe eHRM vam tako tudi svetujejo pri postavitvi in digitalizaciji kadrovskih procesov. Vabljeni, da spoznate eHRM: https://www.ehrm.net/

Želim prejemati vaše informacije

Vpišite elektronski naslov, kamor bomo pošiljali naša obvestila.