×

Iščite po straneh Agitavit

NAJBOLJ POGOSTA ISKANJA
julij 2020
eHRM

Digitalizacija kadrovskih procesov z eHRM

Digitalizacija je v polnem razmahu – tudi pri ravnanju s človeškimi viri. O dobrih praksah pri digitalizaciji kadrovskih procesov in prednostih rešitve eHRM smo govorili na spletnem seminarju, ki smo ga priredili s Slovenskim kadrovskim kongresom.

Razvoj spletnih tehnologij vse bolj spreminja tudi področje upravljanja s človeškimi viri. Na kaj moramo biti pozorni pri digitalizaciji kadrovskih procesov ter katere so prednosti rešitve eHRM, smo govorili na spletnem seminarju Digitalizacija kadrovskih procesov z eHRM.

V vlogi predavateljice je nastopila Nataša Dremelj, vodja programa HRM. Delila je ključna spoznanja, ki jih je pridobila pri uvajanju kadrovskih informacijskih rešitev v podjetja, in glavne prednosti rešitve eHRM.

 

Vabljeni k ogledu videoposnetka:

O AVTORJU

Nataša Dremelj

Vodja področja HRM

Nataša Dremelj ima več kot 15 let izkušenj s področja ravnanja z ljudmi pri delu, specializirala pa se je za razvoj kadrov z upravljanjem uspešnosti preko razvojnih razgovorov in ciljnega vodenja. V Agitavit Solutions je zadolžena za vsebinski razvoj kadrovskega informacijskega sistema

Želim prejemati vaše informacije

Vpišite elektronski naslov, kamor bomo pošiljali naša obvestila.