×

Iščite po straneh Agitavit

NAJBOLJ POGOSTA ISKANJA
7 april 2020 10:00
Digitalno delovno okolje

Kje pa vas Office 365 žuli: komunikacija in sodelovanje v praksi

Se preveč časa ukvarjate z iskanjem pravih dokumentov, vodenjem opravil iz zapisnikov sestankov, se ključne informacije med vami in sodelavci izgubljajo? Želite zaposlenim zagotoviti okolje za komunikacijo in medsebojno sodelovanje? Vas zanima, kako vam lahko pomaga Office 365?

 

Na spletnem seminarju se bomo sprehodili prek ključnih izzivov, ki jih imamo majhna in srednje velika podjetja na področju celovitega prenosa informacij v podjetju in sodelovanja zaposlenih. Veliko pozornost bomo namenili najbolj pogostim konkretnim izzivom, ki smo jih pri digitalizaciji komunikacije in sodelovanja srečali na trgu, in ponudili odgovor na vprašanje, kako lahko pri njihovem reševanju pomagajo orodja Office 365.

Niko Dolenc, svetovalec za uvedbo Office 365, bo na spletnem seminarju predstavil:

  1. Zakaj so izboljšanje komunikacije in sodelovanja med sodelavci in v ekipi ključnega pomena za doseganje boljših rezultatov podjetja?
  2. Kateri so v malih in srednje velikih podjetjih najbolj pogosti izzivi na omenjenih področjih in kako lahko pri njihovem reševanju pomagajo orodja Office 365?
  3. Katere so dobre prakse pri izrabi Office 365 s trga, ki jih majhnim in srednje velikim podjetjem priporočajo naši strokovnjaki?

 

Komu je namenjen?
Spletni seminar je primeren predvsem tistim, ki vodite ekipe in se srečujete z izzivi celovitega prenosa ključnih informacij ter bi želeli izboljšati sodelovanje in storilnost vaših sodelavcev.

 

Pridružite se nam
Udeležite se spletnega seminarja Kje pa vas Office 365 žuli: komunikacija in sodelovanje v praksi in preverite, kako Office 365 uporabljajo v drugih uspešnih slovenskih podjetjih.

 

*Spletni seminar bo trajal 45 minut in bo posnet. Če se ga ne morete udeležiti, se prijavite in poslali vam bomo posnetek seminarja. Kotizacije ni. 

O AVTORJU

Niko Dolenc

Svetovalec za uvedbo Office 365

Niko ima več kot 25 let izkušenj na področju informacijske tehnologije. Svojo karierno pot je začel kot tehnični inžinir, zdaj pa deluje kot svetovalec za podporo poslovnim strankam, odgovoren za rešitve in storitve v oblaku. Svetuje majhnim in srednje velikim podjetjem, ki začenjajo z uvedbo storitve Office 365. Prav tako usposablja naročnike in končne uporabnike za uporabo orodij Office 365.

Želite tudi vi sodelovati z nami?

Z veseljem se bomo pogovorili o vaših poslovnih izzivih in njihovem reševanju.