×

Iščite po straneh Agitavit

NAJBOLJ POGOSTA ISKANJA
maj 2020
Digitalno delovno okolje

Microsoft Teams za vodje: ustvarite centralno delovno okolje

Kako s pomočjo Microsoft Teams še izboljšati obstoječo komunikacijo in sodelovanje ekipe? Na kakšen način imeti na enem mestu pregled nad ključnimi informacijami? Kako orodja Microsoft 365 znotraj Teamsov povezati v celovito digitalno delovno okolje?

Microsoft Teams je orodje v okviru storitve Microsoft 365, ki skupinam zaposlenih iz enega centralnega mesta omogoča uporabo vseh ključnih orodij za delo, enostavno komunikacijo in sodelovanje. Do orodja lahko dostopate kjerkoli in kadarkoli ter varno in zanesljivo.

Na Teamse smo tokrat pogledali z vidika vodje. Zanimalo nas je, kako si lahko s pomočjo funkcionalnosti in orodij v Teamsih ustvari celovito digitalno delovno okolje za delo z ekipami. Pogledali smo uporabne trike in namige za enostavnejše usmerjanje in povezovanje ekipe, ki jih omogoča Microsoft 365.

Niko Dolenc, svetovalec za Microsoft 365, je v svoji predstavitvi izpostavil:

  1. Zakaj je učinkovito ekipno delo ključnega pomena za doseganje boljših poslovnih rezultatov podjetja?
  2. Na kakšen način uporabiti orodja in funkcionalnosti storitve Microsoft 365, da izboljšamo naše delovno okolje − tako zase pri vodenju kot tudi za vse člane ekipe?
  3. Kateri so dobri triki in primeri iz prakse, s katerimi bomo Teamse postavili v središče našega digitalnega dela?
O AVTORJU

Niko Dolenc

Svetovalec za Microsoft 365

Niko ima več kot 25 let izkušenj na področju informacijske tehnologije. Svojo karierno pot je začel kot tehnični inženir, zdaj pa deluje kot svetovalec za podporo poslovnim strankam, odgovoren za rešitve in storitve v oblaku. Svetuje majhnim in srednje velikim podjetjem, ki začenjajo z uvedbo storitve Microsoft 365. Prav tako usposablja naročnike in končne uporabnike za uporabo orodij Microsoft 365.

Vas zanimajo naše storitve na področju Microsoft 365?

Z veseljem se bomo pogovorili, kako vam lahko pomagamo pri vaših izzivih na tem področju.