×

Iščite po straneh Agitavit

NAJBOLJ POGOSTA ISKANJA
december 2020
Digitalno delovno okolje

Vodenje remote ekipe: nadgradite vaše delo z Microsoft 365

Komunikacija in sodelovanje z ekipo prek storitve Microsoft 365 še naprej ostajata naša stalnica. Na spletnem seminarju smo pogledali nasvete in ideje, s katerimi orodji ter njihovimi funkcionalnostmi lahko vodje še nadgradimo naše delo z oddaljeno ekipo.

Vodenje ekipe s pomočjo Microsoft 365 je postalo del našega vsakdana, s suverenostjo ekipe in z razvojem storitve pa se ponuja možnost boljše izrabe digitalnega delovnega okolja na Microsoft 365. Na spletnem seminarju smo raziskali dodatne možnosti in ideje za še učinkovitejše vodenje na daljavo.

Sprehodili smo se prek naprednih možnosti in novosti Microsoft 365 za avtomatizacijo opravil ter enostavnejšo komunikacijo in sodelovanje. S konkretnimi primeri smo pokazali njihovo rabo, prav tako pa smo si vzeli čas za odgovore na vprašanja.

Niko Dolenc, svetovalec za Microsoft 365, je predstavil:

  1. kako lahko vodja celovito izrabi možnosti, ki jih ponuja storitev Microsoft 365,
  2. na kakšen način nadgraditi izmenjavo informacij in ekipno delo na daljavo,
  3. konkretne primere iz prakse.

 

Komu je namenjen?
Spletni seminar je namenjen predvsem tistim, ki vodite ekipe ter želite obstoječ način dela na daljavo poenostaviti in izboljšati.

O AVTORJU

Niko Dolenc

Svetovalec za Microsoft 365

Niko ima več kot 25 let izkušenj na področju informacijske tehnologije. Svojo karierno pot je začel kot tehnični inženir, zdaj pa deluje kot svetovalec za podporo poslovnim strankam, odgovoren za rešitve in storitve v oblaku. Svetuje majhnim in srednje velikim podjetjem, ki začenjajo z uvedbo storitve Microsoft 365. Prav tako usposablja naročnike in končne uporabnike za uporabo orodij Microsoft 365.

Vas zanimajo naše storitve na področju Microsoft 365?

Z veseljem se bomo pogovorili, kako vam lahko pomagamo pri vaših izzivih na tem področju.