×

Iščite po straneh Agitavit

NAJBOLJ POGOSTA ISKANJA
junij 2020
eHRM

Agilno v novi realnosti: Pogovor z Majo Majstorović Hajduković

Kako se pripraviti na novo realnost in na kakšen način nam lahko pri tem koristijo agilni pristopi? Katere prakse s poslovnega trga pričajo o njihovi učinkovitosti? O tem in še o čem bo govora na pogovoru z Majo Majstorovič Hajduković, ustanoviteljico Agile People Slovenia.

Pridružite se nam 3. junija 2020 na virtualnem pogovoru z Majo Majstorovič Hajduković, strokovnjakinjo na področju kadrovskih procesov in transformacije organizacijske kulture ter ustanoviteljico Agile People Slovenija. Pogovor bo moderirala Nataša Dremelj, vodja programa HRM v Agitavit Solutions.

Beseda bo tekla o učinkovitem prilagajanju novim razmeram s poudarkom na uporabi agilnih pristopov v novi realnosti – tako z vidika vodenja podjetij kot tudi dodane vrednosti za vodje. Pozornost bomo prav tako namenili majhnim in velikim pristopom, ki jih lahko uvedemo hitro in hkrati prinašajo dobre rezultate.

Imate vprašanje za Majo?

Vabljeni, da pogovor soustvarjate z nami! Med drugim si bomo namreč vzeli čas tudi za vaša vprašanja, ki jih lahko oddate že ob prijavi na pogovor ali med samim dogodkom v pogovorno okno.

O AVTORJU

Maja Majstorović Hajduković

Ustanoviteljica Agile People Slovenia

Maja ima več kot 15 let izkušenj v različnih kadrovskih vlogah na področju informacijske tehnologije in v trgovinski panogi. Njene izkušnje segajo od sodelovanja z menedžmentom, zagotavljanja strokovne kadrovske podpore, usposabljanja in svetovanja glede razvoja, motiviranja, nagrajevanja zaposlenih do transformacije organizacijske kulture. Je zagovornica agilnega HR (upravljanja človeških virov) ter moderne kadrovske vloge, ki podpira sodoben in agilen način dela.