×

Iščite po straneh Agitavit

NAJBOLJ POGOSTA ISKANJA
junij 2020
eHRM

Agilno v novi realnosti: Pogovor z Majo Majstorović Hajduković

Kako se pripraviti na novo realnost in na kakšen način nam lahko pri tem koristijo agilni pristopi? Katere prakse s poslovnega trga pričajo o njihovi učinkovitosti? O tem in še o čem bo govora na pogovoru z Majo Majstorovič Hajduković, ustanoviteljico Agile People Slovenia.

Na virtualnem pogovoru smo gostili Majo Majstorovič Hajduković, strokovnjakinjo na področju kadrovskih procesov in transformacije organizacijske kulture ter ustanoviteljico Agile People Slovenia. Pogovor je moderirala Nataša Dremelj, vodja programa HRM v Agitavit Solutions.

Vabljeni k ogledu videoposnetka:

O AVTORJU

Maja Majstorović Hajduković

Ustanoviteljica Agile People Slovenia

Maja ima več kot 15 let izkušenj v različnih kadrovskih vlogah na področju informacijske tehnologije in v trgovinski panogi. Njene izkušnje segajo od sodelovanja z menedžmentom, zagotavljanja strokovne kadrovske podpore, usposabljanja in svetovanja glede razvoja, motiviranja, nagrajevanja zaposlenih do transformacije organizacijske kulture. Je zagovornica agilnega HR (upravljanja človeških virov) ter moderne kadrovske vloge, ki podpira sodoben in agilen način dela.