×

Iščite po straneh Agitavit

NAJBOLJ POGOSTA ISKANJA
oktober 2020
Digitalno delovno okolje

Power Automate za vodje: avtomatizirajte vaše procese

Se kot vodja pri vašem delu srečujete s ponavljajočimi nalogami ter želite sebe in svojo ekipo razbremeniti zamudnih opravil? Spoznajte možnosti avtomatizacije, ki vam jih kot vodji ponuja orodje Power Automate.

Power Automate je orodje storitve Microsoft 365, namenjeno avtomatizaciji ponavljajočih se procesov. Na spletnem seminarju smo pogledali, kako lahko vodja brez znanja programiranja izkoristi prednosti orodja.

Osredotočili smo se predvsem na možnosti, ki jih orodje ponuja vodji za prilagoditev in poenostavitev tako svojih opravil kot tudi dela svoje ekipe, ter pokazali njihovo uporabo. Prav tako smo se sprehodili prek konkretnih primerov rabe.

Niko Dolenc, svetovalec za Microsoft 365, je na spletnem predavanju predstavil:

  1. Zakaj je avtomatizacija poslovnih procesov ključna za podjetje ter na kakšen način lahko vodja brez znanja programiranja izboljša delo ekipe?
  2. Kaj je orodje Power Automate in kako nam lahko pomaga pri avtomatizaciji procesov?
  3. Kateri so konkretni in najbolj pogosti primeri uporabe Power Automate?

 

Komu je namenjen?
Spletni seminar je primeren predvsem tistim, ki vodite ekipe in se pri delu srečujete s ponavljajočimi se procesi ter bi želeli poenostaviti opravila vaših sodelavcev.

O AVTORJU

Niko Dolenc

Svetovalec za Microsoft 365

Niko ima več kot 25 let izkušenj na področju informacijske tehnologije. Svojo karierno pot je začel kot tehnični inženir, zdaj pa deluje kot svetovalec za podporo poslovnim strankam, odgovoren za rešitve in storitve v oblaku. Svetuje majhnim in srednje velikim podjetjem, ki začenjajo z uvedbo storitve Microsoft 365. Prav tako usposablja naročnike in končne uporabnike za uporabo orodij Microsoft 365.

Vas zanimajo naše storitve na področju Microsoft 365?

Z veseljem se bomo pogovorili, kako vam lahko pomagamo pri vaših izzivih na tem področju.