×

Iščite po straneh Agitavit

NAJBOLJ POGOSTA ISKANJA
november 2018
eHRM

Webinar: Pet ključev, kako v podjetju zadržati ključne sodelavce

Ključni sodelavci imajo specifična znanja, kompetence, sposobnosti in druge potenciale, bistvene za uspešnost podjetja. Z odhodom takšnega kadra podjetje ne izgubi le nosilcev implicitnega znanja in izkušenj, temveč mnogokrat tudi pozitiven naboj v organizacijski klimi in zavzetosti preostalih zaposlenih. Ključnega pomena je tako, da razvijemo lastne strategije in s tem povezane sistematične načine za zadrževanje ključnih zaposlenih.

Če vas zanima, kako vzpostaviti model zadrževanja ključnih zaposlenih in s tem povečati njihovo pripadnost, si oglejte arhivski videoposnetek spletnega seminarja Pet ključev, kako v podjetju zadržati ključne sodelavce. Vabljeni!

O AVTORJU

Nataša Dremelj

Nataša Dremelj ima več kot 13 let izkušenj na področju ravnanja z ljudmi pri delu, pri čemer se je specializirala za razvoj kadrov z upravljanjem uspešnosti preko razvojnih razgovorov in ciljnega vodenja. V podjetju Agitavit Solutions je zadolžena za revitalizacijo kadrovskega informacijskega sistema eHRM ter vodenje projektov digitalizacije kadrovskih procesov za številna domača in tuja podjetja. Nataša je prav tako certificirana moderatorka delavnice učinkovite komunikacije in motivacije, ki temelji na Teoriji zavedanja odnosov.

Želite tudi vi sodelovati z nami?

Z veseljem se bomo pogovorili o vaših poslovnih izzivih in njihovem reševanju.