×

Iščite po straneh Agitavit

NAJBOLJ POGOSTA ISKANJA
september 2019
Digitalno delovno okolje

Zagotovite odlično izkušnjo zaposlenega z Microsoft Teams

Za uspeh podjetja je nujna skrb za dobro izkušnjo stranke (Customer Experience), poleg tega pa je v zadnjem času vse bolj pomembna tudi skrb za zaposlene in njihovo izkušnjo (Employee Experience) na delovnem mestu. Podjetja želimo zaposlenim zagotoviti optimalno (digitalno) delovno okolje, da lahko svoje delo opravljajo karseda kvalitetno in učinkovito.

V spletnem seminarju smo pokazali, kako z dobro premišljenim upravljanjem (»governance«) Microsoft Teams postavite najboljše temelje za to, da bo izkušnja vašega zaposlenega pri delu odlična. Govorimo o vsakodnevnih izzivih zaposlenih pri delu: kam odložiti novo nastale dokumente, kdaj vzpostavljati nove skupine, kako zagotoviti, da bodo vsi zaposleni uporabljali enaka orodja…

Cilj, ki smo ga skupaj zasledovali s spletnim seminarjem je, da bodo vaši zaposleni sprejeli in uporabljali Microsoft Teams, IT administratorji pa pri tem imeli čim manj glavobolov. Da bo vse skupaj čim bolj uporabno, smo pokazali scenarije za vzpostavitev in delovanje Microsoft Teams, kot jih imamo v Agitavit Solutions.

O AVTORJU

Niko Dolenc

Svetovalec za uvedbo rešitev O365

Vas zanimajo naše storitve na področju Microsoft 365?

Z veseljem se bomo pogovorili, kako vam lahko pomagamo pri vaših izzivih na tem področju.