×

Iščite po straneh Agitavit

NAJBOLJ POGOSTA ISKANJA
19 september 2019 10:00
Digitalno delovno okolje

Zagotovite odlično izkušnjo zaposlenega z Microsoft Teams

Za uspeh podjetja je nujna skrb za dobro izkušnjo stranke (Customer Experience), poleg tega pa je v zadnjem času vse bolj pomembna tudi skrb za zaposlene in njihovo izkušnjo (Employee Experience) na delovnem mestu. Podjetja želimo zaposlenim zagotoviti optimalno (digitalno) delovno okolje, da lahko svoje delo opravljajo karseda kvalitetno in učinkovito.

V spletnem seminarju vam bomo pokazali, kako z dobro premišljenim upravljanjem (»governance«) Microsoft Teams postavite najboljše temelje za to, da bo izkušnja vašega zaposlenega pri delu odlična. Govorimo o vsakodnevnih izzivih zaposlenih pri delu: kam odložiti novo nastale dokumente, kdaj vzpostavljati nove skupine, kako zagotoviti, da bodo vsi zaposleni uporabljali enaka orodja…

Cilj, ki ga skupaj zasledujemo s spletnim seminarjem je, da bodo vaši zaposleni sprejeli in uporabljali Microsoft Teams, IT administratorji pa pri tem imeli čim manj glavobolov. Da bo vse skupaj čim bolj uporabno, vam bomo pokazali scenarije za vzpostavitev in delovanje Microsoft Teams, kot jih imamo v Agitavit Solutions.

Ob tem bomo odgovorili na naslednja vprašanja:

  • kako Teams vključiti v obstoječe poslovne procese,
  • kdaj in v katerih primerih ga uporabljati,
  • kako upravljati s pravicami,
  • katere aplikacije omogočiti uporabnikom.

Z vami bo ponovno Niko Dolenc, Svetovalec za uvedbo rešitev Office 365 v Agitavit Solutions.

Agenda

10:00 – 10:30 Zagotovite odlično izkušnjo zaposlenega z Microsoft Teams

10:30 – 10:45 Vprašanja in odgovori

Komu je spletni seminar namenjen

Spletni seminar je namenjen:

  • vodjem oddelkov za informacijsko tehnologijo (IT),
  • vodjem oddelkov za interno komuniciranje,
  • arhitektom informacijskih sistemov,
  • vsem, ki skrbite za interni IT,
  • vsem, ki skrbite za interno komuniciranje,
  • vsem, ki skrbite za uvedbo informacijskih sistemov v podjetju.

Vabljeni, da se nam na spletnem seminarju “Zagotovite odlično izkušnjo zaposlenega z Microsoft Teams” pridružite 19. septembra 2019 ob 10. uri.

Skupaj z nami lahko tudi vi soustvarjate spletni seminar. Prijavite* se in če imate kakšna vprašanja, nam jih pred seminarjem pošljite na elektronski naslov dogodki@agitavit.si. Spletni seminar je brezplačen.

Lepo vabljeni, da se nam pridružite!

*S klikom na gumb “Prijava” potrjujem, da sem seznanjen s pogoji uporabe spletnih strani agitavit.si, agitavit.com, agitavit.de, ki vključujejo spremljanje mojih aktivnosti in zanimanja z namenom zagotavljanja personaliziranih vsebin in ponudb ter so natančneje opisani v Politiki zasebnosti.

O AVTORJU

Niko Dolenc

Svetovalec za uvedbo rešitev O365