Digitalizacija po meri

Z rešitvijo po vaši meri vas podpremo pri doseganju vizije

Ali na trgu ne najdete tehnološke rešitve, ki ustreza vašim potrebam? Zaupajte nam vaš izziv in v sodelovanju bomo našli odgovore. Specializirani smo za reševanje unikatnih problemov, ki jih imajo podjetja pri svojem poslovanju in na trgu za njihovo reševanje ni ustreznih že izdelanih rešitev. Uspešno smo zaključili več kot 80 prilagojenih projektov po meri tako za mala in srednje velika podjetja kot tudi za mednarodne korporacije.

Poslušamo in se prilagodimo vašim potrebam

 

Znamo postaviti prava vprašanja ter iz deležnikov izvabiti poslovne in uporabniške zahteve ter jih opisati. Analiziramo obstoječe stanje in oblikujemo predloge optimalnih rešitev za vaše izzive. Izdelamo načrt rešitve, določimo arhitekturo ter oblikujemo uporabniški vmesnik in uporabniško izkušnjo.

Aplikacijo po meri razvijemo skladno s sodobnimi varnostnimi standardi in z dobrimi praksami razvoja programske opreme. Pri tem znamo v rešitev vključiti vaše edinstvene zahteve. Imamo izkušnje z razvojem rešitev za domača in tuja podjetja ter velikimi mednarodnimi projekti, na katerih dela več partnerjev.

Razvijamo lastne rešitve za različna poslovna področja in industrijsko specifične rešitve:

Platforma za digitalizacijo procesov

Platforma vam omogoča enostavno digitalizacijo poslovnih procesov, kot so na primer upravljanje s potnimi nalogi in službenimi vozili, potrjevanje naročil, upravljanje pogodb, vodenje opravljenega dela zaposlenih, interne naročilnice. Z digitaliziranimi procesi boste poslovali bolj odzivno in vitko.

Konfigurator izdelkov

Ali imate izzive s pripravo kakovostnih ponudb? Želite optimizirati prodajni proces in zmanjšati število napak? Nimate pregleda nad procesom priprave ponudb in naročanja? Tehnološki konfigurator je namenjen podjetjem, ki izdelujejo izdelke po meri in želijo svojim kupcem omogočiti optimalno nakupno izkušnjo.

Komunikacijska platforma

Imate veliko število sodelavcev, ki na svojem delovnem mestu nimajo dostopa do digitalnih poslovnih orodij (npr. vozniki, prodajalci), in želite, da so vključeni v interno komunikacijo? Z namestitvijo komunikacijske platforme na prenosno napravo jim omogočite prejemanje ključnih informacij, ki jih potrebujejo pri delu.

Naša ekipa stavi na izkušnje in zanesljivost

Naše pomembno vodilo je biti zanesljiv in dolgoročni partner. To vključuje tako kakovostno in pravočasno dobavo rešitve kot tudi skrb za zadovoljstvo vsake stranke ter končnih uporabnikov. Pri vzpostavitvi rešitve ne želimo biti zgolj implementatorji, ampak predvsem vaši svetovalci pri podpori digitalizacije vašega poslovnega procesa. Poslušamo vas, da bi razumeli, s kakšnim izzivom se soočate in kakšno spremembo v poslovanju želite doseči. Skupaj nato zasnujemo, kako bomo potrebo naslovili s pomočjo tehnologije.

 

Zanesljivost izvedbe zagotavljamo z več kot 90-člansko ekipo izkušenih analitikov, projektnih vodij, razvijalcev in članov ekipe za zagotavljanje kakovosti, ki je doslej uspešno izvedla že več kot 90 različnih projektov digitalizacije po meri.

Dolgoletni Microsoft partner

Za razvoj poslovnih aplikacij najpogosteje uporabljamo Microsoftovo tehnologijo .NET. Od ustanovitve smo aktivni člani Microsoftovega partnerskega omrežja s statusom Partner. S tem dokazujemo, da razpolagamo z ustreznim številom certificiranih strokovnjakov s področja Microsoftovih tehnologij, smo uspešno izvedli projekte s posameznih tehnoloških področij ter zagotavljamo visok nivo kakovosti naših storitev in rešitev.

Agitavit se je Hiltiju izkazal kot zaupanja vreden, zanesljiv in prilagodljiv partner za razvoj programske opreme in že vrsto let uspešno izpolnjuje Hiltijeve zahteve.
Werner Lutz Head of SW Governance, BU F&P Solutions, Hilti
V 20 letih še nisem imel priložnosti sodelovati s tako agilnim, zanesljivim in na stranko osredotočenim podjetjem. Agitavit je res pravi partner, ko gre za doseganje zahtevnih poslovnih ciljev.
Stefan Luhede NBS - Head Sandoz IT CC R&D, HEXAL AG
Z željo po razvoju unikatne aplikacije za risanje tlorisov ravnih streh ter izračun tipa in količine izolacijskih plošč smo se obrnili na Agitavitove strokovnjake. Ti so nas s celovitim razumevanjem naših potreb in z agilnim načinom dela odlično vodili k dosegu zastavljenega cilja.
Miha Keše Business Director OEM, Knauf Insulation
S podjetjem Agitavit uspešno sodelujemo že vrsto let na področju razvoja namenske programske opreme. V Agitavitu smo prepoznali agilnega, zanesljivega, zaupanja vrednega partnerja, ki zna prisluhniti ter rešiti kompleksne naloge z uporabo najnaprednejših tehnologij in orodij.
KRKA, d.d.
V SiDG v skladu z našim poslanstvom stremimo k uporabi sodobnih tehnologij, ki nam omogočajo vzorno gospodarjenje z gozdnimi površinami. Zato je bila digitalizacija področij gozdarstva in prodaje nuja. Strokovnjaki iz Agitavit Solutions so nam pomagali z razumevanjem naših potreb in strokovnostjo.
Aleš Kadunc Direktor SiDG
Potrebovali smo rešitev, ki nam bo dala celovit vpogled v stanje osnovnih sredstev in drobnega inventarja na enem mestu. Ekipa Agitavita nam je prisluhnila. S skupnimi močmi smo razvili spletno in mobilno aplikacijo, ki nam omogoča bolj učinkovito in transparentno upravljanje z lastnimi ali najetimi sredstvi.
Gregor Sirk Vodja projektov in IT arhitekt, Mercator d.o.o.
Študija primera
Hilti PROFIS Engineering Suite − zmagovalna rešitev za projektiranje

Ustvarjanje boljše prihodnosti je v osrčju delovanja podjetja Hilti Corporation. Pri sodelovanju s strankami in partnerji si prizadevajo vzpostavljati odprte, zaupanja vredne ter uspešne dolgoročne odnose.
 
Hilti programsko opremo vidi kot del svoje poslovne strategije in je obstoječe programske rešitve PROFIS Engineering (Anchor, Anchor Channel, Rebar) prepoznal kot pomembno orodje za spodbujanje prodaje svojih izdelkov.

Agitavit partnerji
Agitavit partnerji
Agitavit partnerji
Agitavit partnerji
Agitavit partnerji
Agitavit partnerji
Agitavit partnerji
Agitavit partnerji
Želite sodelovati z nami?

Pogovorili se bomo o vaših poslovnih izzivih in njihovemu reševanju. Izpolnite obrazec in v kratkem se vam bomo oglasili.