Razvoj mobilnih aplikacij

Naše mobilne rešitve − vaša konkurenčna prednost

Potrebujete mobilno aplikacijo, ki vas bo podprla pri doseganju zastavljanjih poslovnih ciljev? Vašega izziva se bomo lotili celovito in sistematično ter v sodelovanju z vami izdelali rešitev za mobilne naprave po vaši meri.

Od ideje do končne rešitve

Prisluhnemo vašim željam in potrebam

S pravimi vprašanji skupaj z vami oblikujemo poslovne in uporabniške zahteve, ki so nam vodilo pri razvoju mobilne aplikacije po vaši meri.

Razvijamo intuitivne rešitve za mobilne naprave

Na podlagi poglobljene analize pripravimo načrt mobilne aplikacije. Pri tem skušamo čim bolje združiti vaše želje in potrebe ter intuitivno uporabniško izkušnjo.

Mobilne aplikacije za različne platforme

Pri razvoju mobilnih aplikacij uporabljamo različne tehnologije ter podpremo njihovo rabo na iOS in Android operacijskih sistemih.

Študija primera
Mobilna aplikacija Merilec − digitalna podpora gospodarjenju z lesom

Družba Slovenski državni gozdovi (SiDG) gospodari z več kot 234 tisoč hektarji gozdov. Med drugim skrbi za posek ter odpremo lesa kupcem ali njegovo skladiščenje. Pri tem odpremniki gozdnih lesnih sortimentov beležijo količino posekanega lesa in njegov odvoz.

V projektu digitalizacije postopka odpreme ter skladiščenja lesa smo razvili mobilno aplikacijo Merilec. Aplikacija podpira delo odpremnikov tudi na področjih brez omrežne povezave.

Agitavit partnerji
Agitavit partnerji
Agitavit partnerji
Agitavit partnerji
Agitavit partnerji
Agitavit partnerji
Želite sodelovati z nami?

Pogovorili se bomo o vaših poslovnih izzivih in njihovemu reševanju. Izpolnite obrazec in v kratkem se vam bomo oglasili.