Ugodnosti za zaposlene

Želiš poklicno pot v stabilnem, hitro rastočem podjetju, ki deluje na globalnem trgu?
Preveri delovna mesta

Kaj bi vam Agitavitovci povedali o nas? Da jim je všeč hibridno delovno okolje in fleksibilen urnik, vedno novi izzivi ter najsodobnejše tehnologije in prakse razvoja, dobro ravnovesje med delom in prostim časom. Ponosni smo na to, da si sodelavci v Agitavitu vedno priskočimo na pomoč.

Različna mentorstva za stalen razvoj 

Vsak sodelavec lahko izbere med tremi vrstami mentorstva. Preko onboarding mentorstva vsak novi sodelavec ob prihodu dobi mentorja, ki mu pomaga pri uvajanju v delo. V sklopu osebnega mentorstva z mentorjem, ki je prestal podobne življenjske okoliščine, delaš na osebnem izzivu. Z mentorstvom Agitavit UP skrbimo za stalno rast, učenje in napredovanje po kariernih poteh.  

Sistem internih izobraževanj 

V Agitavitu imamo veliko internega znanja, tako z vidika tehničnih kot mehkih veščin. Vzpostavljen imamo sistem internih izobraževanj, v sklopu katerega se ob četrtkih izobražujemo na določeno temo. Prav tako v sklopu delavniških izobraževanj Agitavit akademije v majhnih skupinah osvajamo nova znanja in delamo na praktičnih primerih.  

Vodja za razvoj sodelavca  

Vsak zaposleni ob prihodu dobi vodjo za njegov razvoj. Ta ga med drugim podpira pri kariernem razvoju in načrtovanju karierne poti, skrbi za sprotno podajanje povratne informacije, spremlja izobraževanje in druge razvojne aktivnosti. Enkrat na štiri mesece se na razvojnem pogovoru celovito pogovorita o delu, zadovoljstvu in napredku.  

Smo družini prijazni 

Nadure so pri nas izjema. Spodbujamo dobro ravnovesje med delom in zasebnim življenjem. Vsak zaposleni si izbere, ali bo delal v pisarni ali od doma, prav tako pa imamo fleksibilne urnike. Vsako leto naše najmlajše obišče dedek Mraz, ki prinese darila za vse otroke zaposlenih.  

Oblikujemo tvojo karierno pot 

Delo na zanimivih projektih, ekipni duh in mentorstvo omogočajo hiter razvoj kariere in strokovno rast vsakega od nas. Enkrat na leto razvojne pogovore namenimo načrtovanju karierne poti. Sodelavec z vodjo pogleda želje in skupaj zastavita prihodnje korake, med letom pa nato spremljata uspešnost. Poleg vertikalnega spodbujamo tudi horizontalno napredovanje. 

Se nam zeliš pridružiti?

Preveri prosta delovna mesta in se nam oglasi.