Umetna inteligenca

Izkoristite priložnosti umetne inteligence in dajte svojemu poslu večjo dodano vrednost

Umetna inteligenca je ključna tehnologija prihodnosti. V Agitavitu vam pomagamo ustvariti rešitve, ki z umetno inteligenco optimizirajo vaše poslovne procese, izboljšajo produkte in rešitve ter za vas ustvarijo nove dodane vrednosti. Skupaj z vami tesno sodelujemo pri doseganju poslovnih ciljev. Načrtujemo, razvijemo in implementiramo za vas razvite rešitve, ki imajo s pomočjo umetne inteligence za vaše podjetje največji učinek.

Razumemo, da ima vsaka stranka unikatne potrebe. Vodimo vas pri raziskovanju največje dodane vrednosti umetne inteligence za vaše podjetje. Začnemo z analizo obstoječega stanja z namenom jasne opredelitve poslovnega izziva. Pripravimo različne predloge rešitev, pri čemer ocenimo tako obseg implementacije kot tudi pričakovane prihranke.

Pomagamo vam pri pripravi vaših podatkov in procesov ter implementiramo prototip rešitve (»proof of concept«). Skupaj z vami preverimo ustreznost koncepta in ga po potrebi izboljšamo.

Izdelamo načrt rešitve, določimo arhitekturo ter oblikujemo uporabniški vmesnik in uporabniško izkušnjo. Skupaj z vami se lotimo uvajanja sodelavcev tako, da boste laže in hitreje dosegli zastavljene poslovne cilje.

Razumemo, kako se prilagoditi specifičnim potrebam vašega podjetja in se spoprijeti s klasičnimi izzivi različnih panog. Prav tako razvijamo lastne rešitve za različna poslovna področja.

Kako sodelujemo
Analiziramo
Skupaj z vami opredelimo vaš poslovni problem in osrednje cilje projekta. Identificiramo primere uporabe, ki prinašajo visoko dodano vrednost.
Razvijemo model
Z umetno inteligenco oblikujemo model za vaš poslovni problem. Načrtujemo rešitev ter analiziramo in pripravimo vaše podatke.
Testiramo ustreznost koncepta
Pripravimo minimalno uporaben izdelek (»minimum viable product«) in začnemo s testiranjem v vašem poslovnem okolju. Sledi analiza uspeha in ocena izvedljivosti.
Poskrbimo za distribucijo
Skupaj razmislimo, kako lahko dosežemo uspešno poslovanje na dolgi rok. Pripravimo načrt za razširitev v vaše poslovno okolje.
AI pogovorni asistent: hitreje do želenih informacij

Iskanje informacij, razpršenih po različnih virih, je lahko zamudno in zahtevno opravilo. Agitavitov AI pogovorni asistent s pomočjo umetne inteligence iz širokega nabora vaših informacij izlušči tiste, ki jih posameznik v danem trenutku potrebuje.

Gre za programsko opremo, ki vaše podjetje komunikacijsko povezuje z vašimi uporabniki ali sodelavci: odgovarja na njihova vprašanja ali povpraševanja, ponuja priporočila in še več. Tako lahko časovno razbremeni storitve prodaje in podpore, izboljša izkušnjo vaših strank ali zaposlenih, s 24/7 dostopnostjo izboljša zadovoljstvo ter skrajša čas odziva.

Gre za samostojno Agitavitovo rešitev, ki deluje na podlagi Microsoftove tehnologije Azure OpenAI. Vaši podatki ostanejo varni. Uporablja namreč Azure OpenAI, ki zagotavlja visoko raven varnosti podatkov z uporabo šifriranja, avtentikacije, avtorizacije in skladnosti. Vaših podatkov ne uporablja za treniranje AI modelov, lahko pa jih tudi kadarkoli izbrišete.

Kako vam AI pogovorni asistent lahko pomaga?

Sodelavcem pomaga odgovarjati na pogosta vprašanja

Pogovorni asistent vašim sodelavcem odgovori na pogosta vprašanja, kot so: koliko dopusta mi pripada, kakšne so posledice, če ne uporabljam osebne varovane opreme, kakšen je postopek v primeru poškodbe pri delu. Na takšen način se razbremeni HR oddelek, ki lahko svoj čas nameni nalogam s strateško vrednostjo.

Deluje kot prodajni asistent za potenciale stranke

Preobrazite ga lahko v vašega najboljšega prodajalca, ki potencialnim strankam hitro servira informacije, ki jih v tistem trenutku potrebujejo. Pomaga jim do podatkov, kot so: pomoč pri iskanju idealnega produkta glede na velikost ali pregled izdelkov, ki so na voljo v posamezni prodajalni.

Strankam je na voljo pri reševanju problemov

Lahko deluje kot pomočnik podpore vašim strankam, kar izboljša njihovo izkušnjo in zadovoljstvo ter jim omogoči, da hitreje dobijo pomoč za svoje zagate. Sodelavci podpore dobijo predpripravljene odgovore, kar omogoča hitrejše in bolj učinkovito delo oddelka za podporo.

Zapisi in zgodovinski podatki so lahko ob pravilni uporabi zlata jama, zato je v današnjem svetu zelo pomembno imeti partnerja, ki se tega zaveda. Vabim vas, da skupaj raziščemo potencial umetne inteligence za vaše podjetje.
Tomaž Kuralt Vodja programa AI, Agitavit Solutions
Želite sodelovati z nami?

Pogovorili se bomo o vaših poslovnih izzivih in njihovemu reševanju. Izpolnite obrazec in v kratkem se vam bomo oglasili.