Zanesljiv partner za zahtevne izzive

Agitavit je nastal iz želje ponuditi na trgu kvalitetne storitve za reševanje unikatnih poslovnih izzivov s pomočjo informacijske tehnologije.
Obenem smo želeli ustvariti okolje, kjer lahko tudi v poslu živimo osebne vrednote, ki temeljijo na zanesljivosti, učinkoviti organizaciji, kakovosti in sodelovanju.
Za tem stojimo še danes. Ustvarjamo kulturo, kjer se naši zaposleni lahko razvijajo in napredujejo, stranke in partnerje pa vsakodnevno navdušujemo z našim znanjem, rešitvami in s pristopom.
130+
20
2
130+
Verjamemo v
Usmerjenost k strankam
Zavedamo se, da smo lahko uspešni samo toliko, kolikor so uspešne naše stranke. Verjamemo, da njihovo zadovoljstvo dosegamo s prilagodljivostjo, odzivnostjo in zavezanostjo k izpolnjevanju dogovorov.
Kakovost
»Vau!« je odziv stranke, ki nam polepša dan. Pri delu skrbimo za kakovost izdelkov, storitev, procesov in tudi odnosov.
Znanje
Neprestano razmišljamo, kje najti nova znanja, kako spodbuditi prenos znanja med sodelavci in izboljševati naše rešitve, storitve ali način dela. Sprememb se ne bojimo ter so vgrajene v naše delovanje.
Sodelovanje
Pri nas je pogosto slišati, da kot pribito drži, da lahko vedno računaš na pomoč sodelavcev. Gradimo kulturo odprte komunikacije in sodelovanja.

Dolgoletni partnerji Microsoft

S podjetjem Microsoft sodelujemo že od ustanovitve in smo del njihove partnerske mreže. Pridobitev statusa Partner pomeni, da razpolagamo z ustreznim številom certificiranih strokovnjakov s področja Microsoftovih tehnologij, smo uspešno izvedli referenčne projekte ter zagotavljamo visok nivo kakovosti naših storitev in rešitev.

Najvišja bonitetna ocena AAA naša stalnica

Smo zanesljiv in kredibilen partner. Po oceni bonitetne hiše Dun & Bradstreet se že vrsto let uvrščamo v najvišji bonitetni razred AAA, s čimer spadamo med najboljše poslovne subjekte.

Imetniki certifikata informacijske varnosti ISO/IEC 27001:2022

Varnosti in varovanju informacij namenjamo posebno pozornost. Da smo zaupanja vreden partner dokazuje prejem certifikata za sistem upravljanja informacijske varnosti po mednarodnem standardu ISO/IEC 27001:2022.

Leto
2023
1 / 18
20 let uspehov

Praznujemo 20-letnico uspešnega poslovanja. Nadgradimo izgled in še izboljšamo uporabniško izkušnjo produkta Digital Agora. Prenovimo sistema nagrajevanja in izobraževanja sodelavcev.

Leto
2022
2 / 18
Nov produkt Digital Agora

Prenovimo spletno stran Agitavit. Lansiramo nov produkt − platformo za povezovanje in informiranje sodelavcev Digital Agora. Prihodki zrastejo za 25 %. Za partnerski projekt uvedbe mentorstva in coaching programa v podjetju AMZS prejmemo priznanje MEGA pospešek 2022.

Leto
2021
3 / 18
Med finalisti tekmovanja European Excellence Awards

Praznujemo 18-letnico delovanja. S platformo mi.Mercator se uvrstimo med pet finalistov tekmovanja European Excellence Awards. Prihodki prvič presežejo pet milijonov evrov. Zaključimo prvo sezono mentorskega programa Agitavit UP (Upgrade Performance), v kateri sodeluje kar 17 mentorskih parov.

Leto
2020
4 / 18
Rast prihodkov in števila sodelavcev

Število sodelavcev preseže število 100. Projekt oblikovanja kariernih poti se uvrstil med finaliste za nagrado HR&M projekt leta. Kljub korona letu prihodki zrastejo preko 20%. Leta 2020 izide študija primera o partnerskem sodelovanju s podjetjem Hilti.

Leto
2019
5 / 18
Prenova internih sistemov

Prenovimo sistem nagrajevanja zaposlenih in vzpostavimo novi sistem kariernih poti. Leta 2019 v rešitev eHRM vključimo že več kot 14.000 zaposlenih. Projekt pametnega upravljanja z odpadki AmCham Slovenija prepozna kot najbolj inovativen projekt.

Leto
2018
6 / 18
Agitavitovih 15 let

Praznujemo 15-letnico delovanja podjetja. Odpremo novo poslovno enoto v Mariboru. Na trg lansiramo novo različico kadrovske rešitve eHRM (tudi v oblaku). V portfelj uvrstimo področje interneta stvari.

Leto
2017
7 / 18
Interni hackathon

Drugič se uvrstimo se med nominirance za Gazelo osrednje Slovenije in finaliste Zlate niti. Več kot dve tretjini prometa naredimo v tujini. Prvič izvedemo interni hackathon. V sobo za sproščanje dodamo mizo za ročni nogomet.

Leto
2016
8 / 18
Prvič finalisti Zlate niti

Leta 2016 se prvič uvrstimo med finaliste Zlate niti in Nagrade nemškega gospodarstva. Pridobimo Microsoftovo kompetenco Silver Small and Midmarket Cloud Solutions.

Leto
2015
9 / 18
Nagrada za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke

Gospodarska zbornica Slovenije prepozna uspešnost podjetja in nam podeli nagrado za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke za leto 2014. Pridobimo Microsoftovo kompetenco Silver Identity And Access Management.

Leto
2014
10 / 18
Naziv Ruban d'Honneur 2013/14

Po kriterijih Dun&Bradstreet pridobimo najvišjo 1A1 bonitetno oceno. V okviru European Business Awards prejmemo naziv Ruban d’Honneur 2013/14 in se izmed 15.000 evropskih podjetij uvrstimo med 10 najboljših zaposlovalcev.

Leto
2013
11 / 18
Certifikat Excellent SME

Leta 2013 pridobimo Microsoftovo kompetenco Gold Collaboration and Content. Število sodelavcev v podjetju preseže številko 50. V obdobju 2012/2013 smo v okviru izbora European Business Awards izbrani kot National Champion in se uvrstimo v finalni izbor tekmovanja. Gospodarska zbornica Slovenije nam podeli certifikat Excellent Small & Medium Enterprises, priznanje za odličnost poslovanja, ki ga izdajo na podlagi povabila in evalvacije poslovnega subjekta.

Leto
2012
12 / 18
Novi prostori in prvi večji projekt v Nemčiji

Pridobimo svoj prvi večji projekt v Nemčiji. Prejmemo Microsoftovo kompetenco Silver Project and Portfolio Management. Preselimo se v nove prostore podjetja.

Leto
2011
13 / 18
Nominiranci za Gazelo

Nominirani smo za Gazelo – najhitreje rastoča podjetja v Sloveniji. Istega leta nam Bisnode Slovenia prizna najvišjo bonitetno oceno AAA. Leta 2011 prejmemo Gold Independent Software Vendor ter Silver Web Development, Silver Software Development in Silver Portals and Collaboration Microsoft kompetence.

Leto
2010
14 / 18
Microsoftov partner leta za centralno in vzhodno Evropo

Leta 2010 smo izbrani za Microsoftovega partnerja leta za centralno in vzhodno Evropo ter se uvrstimo med tri finaliste na svetu za razvoj IT rešitev izbora najboljših Microsoftovih partnerjev. Istega leta si prislužimo Microsoftovo kompetenco Custom Developement.

Leto
2008
15 / 18
Prvi večji tuji projekt

Pridobimo prvi večji projekt v tujini.

Leto
2007
16 / 18
Zlati Microsoft partner

Pridobimo Microsoftovo kompetenco Information Worker Solutions in smo imenovani kot Microsoft Gold Certified partner.

Leto
2006
17 / 18
Microsoft kompetenca ISV/Software Solutions

Pridobimo Microsoftovo ISV/Software Solutions kompetenco.

Leto
2003
18 / 18
Ustanovitev podjetja

Podjetje Agito leta 2003 ustanovi Mišo Brus. Že od svojega začetka sodelujemo v partnerskem programu podjetja Microsoft.

Stranke o nas

"V letu 2021 smo ponotranjili filozofijo vitkega poslovanja, posledično pa smo se odpravili še na pot digitalizacije procesov v podjetju. Tudi HR oddelek ni želel biti izjema na tej poti, zato smo se povezali s podjetjem Agitavit in vpeljali eHRM module, ki smo jih seveda prilagodili našim specifikam. Najprej kadrovske evidence, nato izobraževanja ... vse do on- in offboardingov. Niti predstavljala si nisem, da bo ena sama aplikacija tako olajšala življenje v podjetju! Dodaten razlog v prid eHRM aplikaciji so ljudje, ki za njo stojijo − profesionalni, prilagodljivi in nasmejani, z njimi je res užitek sodelovati!"

Živa Bizjak Cotič, HR Manager, KingsBox
Naša kultura

Agitavitovcem nam je skupno, da svoje delo opravljamo predano in iščemo še bolj inovativne rešitve za naše naročnike. Rešujemo težke izzive, a pri tem posameznik ne ostane sam. Vedno najde podporo v izkušeni ekipi sodelavcev. Ponosni smo na interno kulturo, v kateri se cenijo medsebojno sodelovanje in pomoč, znanje ter kakovost.

Nudimo delo na zanimivih projektih, pri delu pa prisegamo na sodobne tehnologije in prakse razvoja. Za stalno učenje skrbimo z mentorstvi, izobraževanji ter Agitavit akademijo, vsak sodelavec pa ima jasno oblikovano karierno pot ter zastavljene razvojne in delovne cilje.

Se nam želiš pridružiti? Oglasi se nam. Nudimo odlične karierne priložnosti v agilnem delovnem okolju.

Želite sodelovati z nami?

Pogovorili se bomo o vaših poslovnih izzivih in njihovemu reševanju. Izpolnite obrazec in v kratkem se vam bomo oglasili.