Hilti PROFIS Engineering Suite − zmagovalna rešitev za projektiranje

Izziv naročnika

Ustvarjanje boljše prihodnosti je v osrčju delovanja podjetja Hilti Corporation. Pri sodelovanju s strankami in partnerji si prizadevajo vzpostavljati odprte, zaupanja vredne ter uspešne dolgoročne odnose. Hilti programsko opremo vidi kot del svoje poslovne strategije in je obstoječe programske rešitve PROFIS Engineering (Anchor, Anchor Channel, Rebar) prepoznal kot pomembno orodje za spodbujanje prodaje svojih izdelkov.

Rešitev

V želji, da bi zadovoljili vedno večje potrebe strank, so se odločili narediti korak naprej pri preoblikovanju celotne družine projektnih rešitev PROFIS v enotno povezano platformo, ki ponuja nove funkcionalnosti ter izboljšano uporabniško izkušnjo z uporabo najnovejših tehnoloških trendov in standardov projektiranja.

Vrednost

Gradbeni inženirji po vsem svetu radi uporabljajo PROFIS Engineering Suite, ker ta prinaša produktivnost in varnost, hkrati pa je tudi zelo enostavna za uporabo. Z novo rešitvijo Hilti potrjuje zaupanje v svojo globalno blagovno znamko in širi nabor potencialnih strank.

O naročniku

Skupina Hilti oskrbuje svetovno gradbeno in energetsko industrijo s tehnološko naprednimi izdelki, sistemi, programsko opremo in storitvami. S 30 tisoč zaposlenimi v več kot 120 državah stremijo k neposrednim odnosom s strankami, inovacijam in h kakovosti. Hilti je leta 2019 ustvaril 5,9 milijarde švicarskih frankov prodaje. Sedež skupine je od ustanovitve leta 1941 v Schaanu v Lihtenštajnu. Podjetje je v zasebni lasti družinskega sklada Martin Hilti, ki zagotavlja njegovo dolgoročno kontinuiteto. Hilti svoje strateške usmeritve temelji na ustvarjanju kulture, zavezane skrbi in rasti, ter ciljih ustvarjanja navdušenih strank in grajenja boljše prihodnosti.

Vabljeni k branju celotne študije primera sodelovanja s podjetjem Hilti Group. Dokument lahko prenesete na vrhu strani s klikom na gumb Prenesite.

Agitavit se je Hiltiju izkazal kot zaupanja vreden, zanesljiv in prilagodljiv partner za razvoj programske opreme in že vrsto let uspešno izpolnjuje Hiltijeve zahteve.
Werner Lutz Head of SW Governance, BU F&P Solutions, Hilti
Želite sodelovati z nami?

Pogovorili se bomo o vaših poslovnih izzivih in njihovemu reševanju. Izpolnite obrazec in v kratkem se vam bomo oglasili.