×

Iščite po straneh Agitavit

NAJBOLJ POGOSTA ISKANJA
Razvoj po meri
Digitalno delovno okolje
eHRM
Upravljanje projektov
Internet stvari
Upravljanje identitet

Razvoj po meri

Razvoj po meri - ikona Za rešitve po meri se naši naročniki odločijo, ko na trgu ne najdejo že izdelane rešitve. Navadno gre za podporo nestandardnim poslovnim procesom in specifičnim postopkom, ki podjetjem prinašajo dodano vrednost ter omogočajo konkurenčno prednost.

V Agitavit Solutions imamo na področju razvoja po meri dolgoletne izkušnje, uspešno smo zaključili že več kot 60 unikatnih projektov tako za mala in srednje velika podjetja kot tudi za mednarodne korporacije. Naše izkušnje in znanje na tem področju potrjuje tudi kompetenca Microsoft Gold Application Development. Pri projektih razvoja po meri naročnika vodimo skozi vse faze – od poslovne analize in opredelitve zahtev, preko oblikovanja rešitve ter priprave specifikacij do izvedbe, uvedbe in vzdrževanja. Znamo se tudi prilagoditi in vskočiti le pri tistem delu, kjer nas potrebujete.  

Preberite več

Digitalno delovno okolje

Projekno vodenje - ikonaMimo so dnevi, ko je bilo delovno okolje zgolj fizičen prostor. Digitalno delovno okolje preoblikuje delovno izkušnjo zaposlenih s spodbujanjem komunikacije, sodelovanja in inovativnosti. Vse to so ključni dejavniki za digitalno transformacijo ter poslovno uspešnost podjetja.

Naša poslanstvo v Agitavit Solutions je ustvarjati celovita in učinkovita digitalna delovna okolja, ki vsem zaposlenim omogočajo dostop do pomembnih informacij za njihovo delo, aktivno soustvarjanje kulture, prevzemanje novih in bolj učinkovitih načinov dela ter neposredno vplivanje na doseganje ciljev. Vaše zastavljene cilje pomagamo doseči z uporabo sodobnih digitalnih orodij, do katerih vaši sodelavci in sodelavke lahko v vsakem trenutku dostopajo od koderkoli in kadarkoli.

Preberite več

eHRM

Agitavit eHRM ikonaeHRM je kadrovska rešitev, ki celovito podpre vaše delo z zaposlenimi. Na enem mestu združuje kadrovske procese, zaposlene in tehnologijo ter na tak način zagotavlja učinkovito podporo pri vodenju zaposlenih. Rešitev spremlja posameznike v organizaciji ter prek njihovega učinkovitega vodenja in razvoja podjetjem zagotavlja konkurenčno prednost na trgu.

Kadrovski službi eHRM omogoča, da čas za administrativne naloge občutno skrajša in se tako posveti strateškim kadrovskim projektom z dodano vrednostjo. Vodstvo ima na voljo ažurne kadrovske informacije – kjerkoli, kadarkoli in na kateri koli napravi, s čimer je eHRM učinkovita pomoč pri pravočasnem poslovnem odločanju. eHRM deluje deluje kot centralna baza vseh kadrovskih podatkov s številnimi delovnimi tokovi, opomniki in analitičnimi poročili. Rešitev je prilagodljiva, prijazna in intuitivna za uporabo.

Preberite več

Upravljanje projektov

Projekno vodenje - ikonaPodjetja za doseganje svojih strateških ciljev vse pogosteje izvajajo različne projekte. Z naraščanjem njihovega števila se prej ali slej pojavi izziv, kako posamezen projekt nadzorovano upravljati ter kako pravzaprav obvladovati in nadzirati celoten projektni portfelj. Obvladovanje projektnega načina dela je zato danes v podjetjih pogosto ključni dejavnik uspeha in primerjalna prednost pred konkurenco.

V Agitavit Solutions vam v prvi vrsti pomagamo pri opredelitvi zahtev in vzpostavitvi projektne metodologije. V naslednjem koraku vas podpremo pri uvedbi orodij, potrebnih za uspešno upravljanje projektov, kot so na primer Microsoft Project Server, Project Online in SharePoint. Z uvedbo projektne infrastrukture, prilagojene vaši metodologiji in načinu dela, boste ustvarili okolje za učinkovito projektno delo. S tem bodo vaši projekti izvedeni v roku in sledili zastavljenim ciljem. 

Preberite več

Internet stvari

BI in napredna analitika - ikonaInternet stvari (ang. Internet of Things) spreminja naša življenja. Pametne naprave so vse bolj povezane in kot take spreminjajo naš vsakdan. Avtomatizirana medsebojna komunikacija fizičnih naprav, strojev in sistemov podjetjem prinaša skoraj neskončno priložnosti za izboljšanje njihove učinkovitosti, povečanje profitabilnosti in uvedbo inovativnih poslovnih modelov.

Odkrijte vrednost, ki vam jo ponujajo pametne naprave, in digitalno transformirajte poslovanje. Pri tem vas podpira oblačna platforma SensIoT za povezovanje, spremljanje in upravljanje pametnih naprav. Od senzorjev pridobiva podatke, omogoča njihov pregled, poglobljeno analizo in napovedno analitiko ter vam na tak način ponuja nadzor nad storitvami, povečanje učinkovitosti in osnovo za strateške odločitve.

Preberite več

Upravljanje identitet

Upravljanje identitet - ikonaAvtomatizirajte opravila dodeljevanja pravic dostopov ob prihodu novega zaposlenega oziroma njegovi premestitvi ali odhodu. Omogočite začasen dostop vašemu poslovnemu partnerju ali pogodbenemu izvajalcu. Hitro, enostavno in varno ponastavite pozabljeno geslo. V Agitavit Solutions vam pomagamo vzpostaviti celovit nadzor skozi celoten življenjski cikel digitalne identitete z uporabo orodij Microsoft Identity Management 2016 in Omada Identity Suite.

Z uvedbo sistema za upravljanje identitet boste zagotovili skladnost z varnostnimi politikami podjetja. Imeli boste večjo varnost podatkov, boljše spremljanje in nadzor nad pravicami zaposlenih v posameznih aplikacijah in informacijskih sistemih, razbremenili boste vaše interne ekipe informatikov ter izboljšali produktivnost sodelavcev.

Preberite več

Naše stranke in njihove uspešne zgodbe

Kakovost je pomembna

Kakovost produkta ali rešitve je na prvem mestu. Zagotavljamo jo z

  • odličnim sodelovanjem z naročnikom in razumevanjem njegovih potreb,
  • vrhunskimi strokovnjaki,
  • odličnim procesom vodenja in izvedbe projektov,
  • vzdušjem, ki spodbuja ustvarjalnost in motivira zaposlene,
  • uporabo najsodobnejših tehnologij in uveljavljenih razvojnih okolij.

Želite tudi vi sodelovati z nami?

Z veseljem se bomo pogovorili o vaših poslovnih izzivih in njihovem reševanju.

Kontaktirajte nas