Novica februar 2021

Nova funkcionalnost eHRM: s kudosi do učečega se podjetja

Rešitev eHRM predstavlja novo funkcionalnost, s katero lahko vsak zaposleni hitro in enostavno sodelavcem sporoči svojo pohvalo (t.i. kudos). Na takšen način se v podjetju spodbuja prepoznavanje prednosti posameznikov ter goji kultura pozitivne povratne informacije in učeče se organizacije.

Prepoznavanje in izkoriščanje prednosti posameznika ključnega pomena za vsako organizacijo, ki se želi razvijati v spreminjajočem se okolju. Redna in hitro pridobljena povratna informacija o prednostih in želenih vedenjih med sodelavci je tako za vsako podjetje ključnega pomena. Zavedanje vsakega posameznika, katere so naše močne točke in prednosti, so namreč ključnega pomena za njihovo nadaljnje izkoriščanje pri delu.

Nova funkcionanost v eHRM omogoča, da vsak zaposleni člane svoje ekipe ali druge sodelavce pohvali glede opravljenega dela, odnosa do dela, izjemnih dosežkov ipd. Funkcionalnost ima že vnaprej definirano vsebino (Hvala, Odlično, Cenim to, Zakon, Bravo, Vrhunsko), vsako podjetje pa si lahko vsebino prilagodi svoji kulturi (npr. vrednote podjetja) ali specifičnim željam.

Kako deluje? 

Na vstopni strani rešitve eHRM hitro dostopate do gradnika z zbranimi kudosi. Po izbiri se vam odpre okno, v katerem:

  1. Določite sodelavca, ki ga želite pohvaliti (polje Sodelavec). 
  2. Izberete vrsto kudosa (izberete ikono)  
  3. Opišete vedenje ali dosežek, za katerega ste sodelavcu dodali izbrani kudos. 

Ob oddaji je sodelavec preko elektronske pošte obveščen o prejemu novega kudosa. Vsak zaposleni ima vse svoje kudose v eHRM zbrane v enem pogledu, kar mu omogoča preglednost preteklih informacij. Prav tako se lahko podjetje odloči, da so kudosi zaposlenih vidni prav vsem v podjetju.  

Želite spoznati eHRM?

© 2024 - Agitavit