Novica april 2023

Pridružite se nam na Slovenskem kadrovskem kongresu 2023

Letošnji Slovenski kadrovski kongres bo v Portorožu 13. in 14. aprila zopet združil kadrovske strokovnjake ter ljubitelje HR. Del kongresa bosta tudi ekipi eHRM in Digital Agora, ki se bosta predstavljali na razstavnem prostoru.

Slovenski kadrovski kongres 2023 je največji HR dogodek v Sloveniji, ki že tradicionalno povezuje kadrovske strokovnjake in jim nudi priložnost za strokovno izpopolnjevanje ter mreženje. Osrednja tema letošnjega dogodka – Tokrat je osebno! – bo udeležencem ponudila vpogled v trende in dobre prakse, kako izboljšati izkušnjo zaposlenih ter s tem povečati njihovo zadovoljstvo, zavzetost in pripadnost organizaciji.

Se srečamo!

Poleg spremljanja bogatega programa se v Hotelu Bernardin lahko ustavite tudi na našem razstavnem prostoru ter pobližje spoznate produkta eHRM in Digital Agora. Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem odgovorili na vprašanja o razvoju zaposlenih, digitalizaciji HR procesov in učinkovitem informiranju sodelavcev.

Znanje in dobre prakse bomo delili tudi na vzporednem predavanju, ki smo ga naslovili Koraki do učinkovite in digitalno podprte interne komunikacije. Predavanje bo izvedel vodja poslovnega razvoja Žarko Višekruna, prisluhnete pa mu lahko v četrtek, 13. aprila, ob 15.40 uri v pritličju Grand Hotela Bernardin v Portorožu.

Želite sodelovati z nami?

Pogovorili se bomo o vaših poslovnih izzivih in njihovemu reševanju. Izpolnite obrazec in v kratkem se vam bomo oglasili.

© 2024 - Agitavit